Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

Danish Supertourisme Turbo

Flere motorsportsklasser åbner dørene for Rallycross-stjerne

Danish
Supertourisme
Turbo 

01/04/16 

Den 27 årige racerkører Ulrik Linnemann fra Suldrup er efterhånden blevet et kendt ansigt i dansk motorsport på baggrund af sine meritter i international Rallycross. Det er blevet til 3 EM medaljer på 7 år i det skrappe felt, og præstationerne er ikke gået ubemærket hen. Flere teams fra forskellige motorsportsklasser vil nemlig gerne være med til at sætte den talentfulde nordjyde på landkortet
 

I et stykke tid har der floreret rygter i krogene af den danske motorsportsverden, at Linnemanns næste udfordring skulle være den nye Supertourisme-serie. Der skulle eftersigende være stor interesse fra et stort team i at tilknytte Linnemann til DM serien i Danish Supertourisme Championship. En interesse Linnemann nu varsomt bekræfter:

”Det er korrekt at jeg er i kontakt med et dansk team om at deltage i den efterhånden ret så populære DST-serie. (Danish Supertourisme serie, red.) Jeg har testet en af bilerne på Padborg Park tilbage i juli måned med gode omgangstider – det er nogle vanvittige biler. Så selvfølgelig er jeg interesseret.” udtaler Ulrik Linnemann til sin hjemmeside LinnemannRX.com.


Alle DST løbene TV-transmitteres LIVE på alle regionale tv-kanaler i 2016.
(Foto: www.f1journal.com)

EM-sæsonen for Rallycross Super 1600 er den klasse Ulrik Linnemann og hans team til dagligt husere i. Serien løber i 2016 over seks løb i hhv. Portugal, England, Sverige, Frankrig, Spanien og Tyskland.

”Med kun 6 løb i EM (Rallycross, red.), er der rig mulighed for at prøve kræfter med nye motorsportsgrene i 2016. Jeg kan allerede nu sige at min første prioritet er EM serien, så det vil praktisk talt være umuligt for mig at deltage i 2 mesterskaber på én gang. Men på baggrund af specielt DST’s nye TV-aftale er denne serie pt. særdeles attraktiv for mig.” fortæller Ulrik Linnemann.

Endvidere kommer det også fra Linnemann-lejren at der er flere muligheder for Ulrik Linnemann foruden hans satsning i EM-rallycross. Der er også tikket tilbud ind på fra teams i internationale langdistanceløb og amerikansk rallycross, ligesom det for nyligt kom frem at man forhandler med et fransk Peugeot-team om at deltage i VM-rallycross for Supercars.


Mulighederne er mange for den unge nordjyde, Ulrik Linnemann. Der er desværre hverken tid eller råd til at gribe alle muligheder på nuværende tidspunkt, men Linnemann-lejren er umådeligt smigret over den stigende interesse. Én ting er dog sikkert; Linnemann er klar til 2016-sæsonen.
(Foto: LinnemannRX.com)

Linnemann Motorsport


Læs mere om:
  • Ulrik Linnemann
  • Linnemann Motorsport
  •