Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

Danish Supertourisme Turbo

Far og datter i hurtige biler

Danish
Supertourisme
Turbo 

29/03/16 

Bilerne har vist, at de er superhurtige. Michael Outzen kørte stærkere end alle øvrige i DST-feltet i 2015, og Kevin Rossel sluttede sæsonen helt fremme blandt dem, der kørte stærkest. Bilernes design var i de grå-gule farver og tilhørte JM Racing. De to supertourisme-racere er nu blevet solgt, og de nye ejere er Rene Rasmussen og Nicole Rasmussen.
 


René Rasmussen

Far og datter bliver en del af Nymark Racing, og for Rene Rasmussen er der ingen tvivl om, at målsætningen vil være høj i det team.

- Frederik Nymark skal vinde mesterskabet, jeg skal vinde Gentlemen Cup, og Nicole skal lære at arbejde sig op i feltet, fortæller Rene Rasmussen.

Med sine 53 år kommer han med ind i Danish Supertourisme Turbo med en alsidig racer-baggrund, blandt andet med deltagelse i både DTC og Special Saloon, mens 19-årige Nicole Rasmussen skal starte stort set forfra. Det vil sandsynligvis nok sige bagfra. Men med Nicole Rasmussens deltagelse får DST 2016 nu to kvinder med i feltet. Norske Molly Pettit har allerede meldt sig på banen. Renset for de store ambitioner i teamet har Rene Rasmussen dog især ét for øje, når han ser ud gennem forruden.

- Nicole og jeg er først og fremmest med, fordi vi skal have det sjovt.


Nicole Rasmussen
(Foto: KimersFoto.dk)

Poul Erik Thomsen.


Læs mere om:
  • Nicole Rasmussen
  • Rene Rasmussen
  •