Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

Rallycross

En supercar dør er på klem

Rallycross 
17/03/16 

Når EM sæson 2016 for supercars skydes i gang i Belgien kan det blive med en dansker bag rattet i en af bilerne.
Ulrik Linnemann har, fra et seriøst fransk team, fået mulighed for at deltage i åbningsløbet på den kuperede rallycross bane ved Mettet i Belgien.
 

Det er vist ingen hemmelighed at jeg vil gøre alt der står i min magt for at komme ud og køre det løb, dels for at vise folk at intet er umuligt hvis man virkelig vil det, men bestemt også fordi jeg håber på en fremtid i netop supercar klassen, og måske med dette løb vil kunne vise at det er her jeg hører til - ordene kommer fra en målrettet og bestemt Ulrik Linnemann.


(Foto: Team pailler)

Teamet som har bragt muligheden på banen er det franske Team Pailler Competition France, som i forvejen deltager i rallycross kongeklassen med deres Peugeot 208´er – biler som modelmæssigt er identisk med Ulriks vanlige racerbil, som han bruger i Super 1600 klassen. Dog er det kun mærke og model de to biler har til fælles.

Ulrik fortæller her om de to biler: Frida, min egen racerbil, har en 1,6 liters sugemotor med 235 HK, træk på forhjulene og en acceleration fra 0-100 på 4,5 sekund Den bil Pailler har tilbudt mig et løb i har en 2.0 liters turbo motor med 600 HK, med træk på alle fire hjul og en acceleration fra 0-100 på 1,9 sekund. Så der er markant forskel på de to biler. Kørestilen er meget anderledes, men da jeg har tidligere testet både en Renault Clio supercar og en Ford Focus Supercar med ret gode resultater er jeg ikke helt ukendt med de kræfter en Supercar har.


(Foto: Team pailler)

Som altid med motorsport er der et økonomisk aspekt der spiller en vigtig rolle, nok den vigtigste rolle overhovedet. Der er allerede fundet en stor del af budgettet til dette løb, men for at få det til at lykkedes mangler teamet stadig at finde 100.000 dkk, så hvis du har lyst at hjælpe endnu en dansker til tops i hans motorsports klasse, har du her muligheden. For at høre om muligheden for et samarbejde med Ulrik Linnemann omkring løbet i Belgien, er du velkommen til at rette kontakt til teamet.

Du kan se mere om teamet på her

Linnemann Motorsport presse
KCJ


Læs mere om:
  • Ulrik Linnemann
  •