Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

Go Kart

Kevin Rossel i gang med forberedelserne!

Go Kart 
01/03/16 

I mens der bliver forberedt rundt om i de mange DST Teams, forbereder Kevins sig ikke kun med dette, men tager også alternativer i brug.
I weekenden d. 11- 13 marts deltager Kevin i karting løbet Andrea Margutti i Lonato i Italien.
 

Og hvis nogen tror dette blot bliver work over, kan de godt tro om. Jeg kommer for at vinde – siger Kevin.

Siden min 6 plads ved VM i KF 2014, har jeg løbende trænet i karting, som jeg mener er den absolut bedste træning, og siden nytår har jeg vel kørt omkring 1000 km, både her hjemme og i Italien. Karting er og bliver noget af det fedeste jeg ved, intenst og altid race på meget højt niveau.

Og jeg er sikker på, at man vil kunne opleve mig i mange andre karting løb gennem 2016.

Løbet skal bruges til de sidste forberedelser inden sæsonstarten i DST, hvor målet helt klart er at vinde mesterskabet.

Via mit nye team Hartman Racing, der er utrolige ambitiøs, er vi godt på vej med det helt rigtige setup på alle fronter, både nu, men også senere, og jeg glæder mig vildt til at sætte mig i bilen igen, i løbet af de kommende uger.

Men lige i nuet er det Margutti, og jeg glæder mig til at komme tilbage til ”rødderne” i godt samarbejde med KSB Racing og specielt ONE Engiens.

Peter Rossel


Læs mere om:
  • Kevin Rossel
  •