Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

Diverse Motorsport

Yokohama på Geneve Motor Show

Diverse 
25/02/16 

Yokohama Rubber Co. Ltd skal ud til kunderne og det gør man ved hjælp af diverse messer og udstillinger. Et af dem løber af stablen om ganske kort tid og det er Geneve Motor Show som finder sted i dagene 3 - 13 marts.
Der afholdes dog pressedage 1 - 2 marts hvor koncernen giver verdenspremiere for nye udvalgte produkter.
 

Yokohama Rubber Co. Ltd vil på udstillingen præsentere produkter som er udviklet ud af helt nye teknologier. I disse år fokuserer man blandt andet meget på at dæk skal have en vis aerodynamisk effekt for give bilen bedre brændstoføkonomi. Det kan man blandt andet gøre ved at sikre en anden og bedre luftstrømning forbi dækkene. På standen vil man også fremvise et nyt koncept dæk som også er en del af fremtiden, mere præcist et lettere dæk.

'ADVAN Sport V105' er et af de dæk der vil være på standen. Det er et dæk der bliver valgt af flere og flere bilmærker til deres topmodeller, især dem med et sportsligt islæt. Er der nogen Chelsea FC fans tilstede ved udstillingen kan de glæde sig over et helt nyt udviklet dæk som er navngivet efter det sponsorat som Yokohama har med Chelsea FC i den engelske Premier League. 'BluEarth-A AE50 CHELSEA FC EDITION' har påstemplet Chelsea FCs logo på siden. Da det er en premiere på dette dæk, vil manageren for Chelsea FC, Guus Hiddink, foretage præsentationen sammen med Chelsea FCs administrerende direktør, Christian Purslow. Begge vil stå til rådighed for pressen i en interview-session.

Allan Osbech
Yokohama Danmark A/S