Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser
ASETEK SIMSPORTS

Formel 1

Nu starter sæsonen snart

Formel 1 
20/01/16 

Formel 1 sæsonen 2016 nærmer sig sin begyndelse, der er nu knapt en måned til den første af sæsonens fire testdage løber af stablen, så vi måske kan begynde at danne os et indtryk af det indbyrdes styrkeforhold i feltet.
De to gange fire testdage, der begge bliver afviklet på Circuit de Catalunya uden for Barcelona i Spanien, første runde køres i februar måned og anden runde i marts måned.
Disse to test runder, bliver teamenes eneste mulighed for at afprøve de nye racere inden sæsonstarten.
 

Den første testrunde på Circuit de Catalunya køres fra mandag den 22. til torsdag 25. februar, mens anden runde afvikles i perioden fra tirsdag den 1. til fredag den 4. marts.

Selv om der er godt en måned til ovenstående tests, har Sauber teamet allerede meddelt, at de vil benytte en modificeret af 2015 raceren (C34) i forbindelse med de fire første testdage. Teamet forventer at de præsenterer deres nye racer (C35) den 1. marts på Circuit de Catalunya, i forbindelse med den anden testrunde.
Mens vi er ved det med præsentationerne af de nye Formel 1 racere til 2016 sæsonen, har McLaren Honda teamet oplyst at de præsenterer deres nye MP4-31 den 21. februar på Circuit de Catalunya, altså dagen inden den første testrunde.

Udover de to testrunder forud for sæsonen, afvikles der to testrunder i løbet af sæsonen.
Først på Circuit de Catalunya tirsdag den 17. og onsdag den 18. maj, i ugen efter det Det Spanske Grand Prix, og dernæst på Silverstone banen i England tirsdag den 12. og onsdag den 13. juli, igen her i ugen efter Grand Prixet.
Ved hver af disse to testrunder, skal de deltagende teams bruge mindst den ene af dagen på hver bane til 'young driver' test.

Selve Formel 1 Grand Prix sæsonen starter den 20. marts med Australiens Grand Prix.

DGS

Læs mere om:
  • Sauber Motorsport
  • Circuit de Catalunya
  •      ASETEK SIMSPORTS