Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser
ASETEK SIMSPORTS

24H Series

Team Sally klar til kæmpernes kamp i varmen

24H Series 
15/01/16 

Efter et par veloverståede og velforberedte dage, er hele teamet klar til udfordringen i varmen.
Varmen er den helt store udfordring i bilen, hvor temperaturen i bilen nemt overstiger normal kropstemperatur. Dubais ørken ligger lige op af Dubai Autodrome, og påvirker derfor at dagstemperaturen sniger sig op på ca. 28 grader C. i skyggen.
 

Team Sally Racing er ved dette års løb, ca. 30 personer, der ud over det faste teammandskab også består af et rejseselskab af leverandører og samarbejdspartnere.


Team Sally klar til kæmpernes kamp i varmen
(Foto: Christian Bardrum)

Alle holder til i pitteltet lige bag ved pitgaragen, hvor der spises i hold, af hensyn til pladsen, på 9 x 3 meter. Feltkøkkenet med Pia Sally i spidsen, tryller dagligt tre måltider til alle, og under selv løbet, holder køkkenet også åbent i 24 timer.

De fire kører, Martin Sally, Peter Obel, Sune Marcussen, Stefan Jusjong og Michael Vesthave Jr., er alle meldt klar til årets udfordring, og har trænet på banen, testet bilen og testet førerskifte. De er nu topmotiverede og klar!

De faste mekanikerne, Jens Poulsen, Anders Kroer, Jens Suller og Mads Christensen holder bilen kørende før og under løbet. De er alle toptunet og kender bilen ned til mindste detalje. Større reparationer og rutiner er alle testet. F.eks. har mekanikerteamet præstere at udskifte motor og gearkasse under 30 min. og trækakser under 10 min., en præstation andre team kigger noget misundeligt efter. Mekanikerne er assisteret af Peter Bo Hansen, som bla. sørger for rene hjul og ruder under løbet.

Team manager Kim Nielsen flankeret af sine assistenter, holder kommunikationen mellem team og løbsledelse. Et job hvor der både skal holdes ro på ”bænken”, især når stressniveauet er højt under løbet, men også mægle hvis teamejeren skulle driste sig til at køre om kap med banechefen uden for banen! Denne situation, er naturligvis alene et tænkt eksempel. Lørdag når løbet er overstået, pakkes alt grej og bil igen i containeren, og ganske få timer efter, kan teamet tage sig en velfortjent middag på hotellet, og forhåbentlig skåle på et veloverstået løb.

Forberedelserne til næste løb på Mugello International Circuit i Italien, starter umiddelbart lige efter hjemkomsten. Og så kører det hele en gang til, igen igen og igen. Team Sally Racing er det danske team i serien, som har deltaget flest gange, vundet fleste sejre, og som teamejeren udtaler, det team der er det bedste, i al beskedenhed!

Team Sally Racing
Bjarne Haa


Læs mere om:
  • Dubai
  • 15/01/16 - Dubai - 24H Series
  •      ASETEK SIMSPORTS