Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser
ASETEK SIMSPORTS

24H Series

Michael Carlsen starter sæsonen i Dubai

24H Series 
07/01/16 

I de seneste fire sæsoner har det været på de udenlandske racerbaner, at Michael Carlsen har fokuseret sine motorsportsaktiviteter, og det bliver også i udlandet, at racerkøreren fra Vissenbjerg kommer til at starte sin 2016-sæson. Men det bliver ikke i Frankrig, hvor han siden 2012 har deltaget i Peugeot RCZ Cuppen, at det kommer til at ske. I stedet bliver det i De Forenede Arabiske Emirater, nærmere bestemt i Dubai, at han får sin sæsonstart.
 

”Jeg skal for første gang deltage i det store 24-timers løb, som køres på racerbanen i Dubai, og det glæder jeg mig til,” siger Michael Carlsen.

Selv om det bliver første gang, at fynboen skal køre på den arabiske racerbane, så er det ikke i helt uvante omgivelser, at han starter sin sæson. Han stiller nemlig op for selvsamme team, som han i september kørte for ved et tilsvarende 24-timers løb i Barcelona.


Michael Carlsen stiller for anden gang op for Team Altran Peugeot
(Foto: Team Altran)

”Det er det franske Team Altran Peugeot, jeg deltager for,” fortæller Michael Carlsen. ”De har flere gange kontaktet mig efter løbet på Barcelona, hvor vi kom på podiet, og de ville gerne have mig til at køre for dem igen. Jeg syntes egentlig ikke, at jeg have tid, men så skete der ting og sager, som gjorde, at jeg sagde ja, og nu glæder mig. Specielt nu hvor det er hundekoldt herhjemme. Så bliver det dejligt med en uge i varmen med race og familien.”

Michael Carlsen bliver en af fem kørere på teamets Peugeot 208 GTI. De fire andre er de to schweizere Jérôme Ogay og Mathias Schläppi, belgieren Sarah Bovy og franskmanden Thierry Boyer.

”Franskmanden kender jeg godt fra Peugeot RCZ Cuppen, men der er ingen tvivl om, at de er gode, for hvis kørerne ikke har et vist niveau, vil Altran-folkene ikke have dem. Teamet er samtidig nu blevet et officielt Peugeot-team, så de hedder Team Altran Peugeot, og det fortæller noget om den satsning, der ligger bag,” siger fynboen.

”Jeg glæder mig til at komme af sted og køre mit første løb i år. Men der bliver tryk på, for der er tilmeldt 100 biler og 450 kørere!”

Carlsen Motorsport
Michael Carlsen


Læs mere om:
  • Michael Carlsen
  • Dubai
  • 15/01/16 - Dubai - 24H Series
  •      ASETEK SIMSPORTS