Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

Danish Thundersport Championship

Nicolai Aaberg Hansen ny mand i AutoMester-DTC

DTC 
11/12/15 

DTC - Danish Thundersport ChampionshipDen 23-årige københavner starter i Danmarks populæreste racerklasse
Strømmen af frisk, ungt blod til Danmarks populæreste racerklasse fortsætter, selv om der mere end fire måneder til det første løb i 2016. Seneste kører, der har meldt sin ankomst i AutoMester Danish Thundersport Championship, er Nicolai Aaberg Hansen, Smørum.
 

„Jeg har i nogle år gået og snakket om, at det kunne være sjovt at prøve at køre DTC, og efterhånden blev det mere og mere realistisk,” fortæller Nicolai Aaberg Hansen. ”I mit team stod vi og skulle tage en beslutning, og så sprang vi ud i det.”


Han har fået fingre i en bil, men Nicolai Aaberg Hansen har endnu ikke kørt i den. Københavneren har dog tidligere prøvet kræfter med en DTC-racer.

Rent konkret har københavneren overtaget den bil, som Stephan Francis Høyer, Dragør, har anvendt i dette års udgave af AutoMester Danish Thundersport Championship, men selv om han endnu ikke har kørt i bilen, føler han sig fortrøstningsfuld.

”Jeg prøvede Henrik Nøhrs bil for en måneds tid siden, og jeg blev virkelig overrasket over den,” siger han. ”Den ligner måske en kampvogn, men den var bedre, end jeg havde forventet, og det var bl.a. derfor, at jeg sprang på DTC-toget.”

Sine blot 23 år til trods har Nicolai Aaberg Hansen prøvet lidt af hvert i motorsporten. Han begyndte oprindeligt i Youngtimer-klassen i en Porsche 968, og siden har han dels kørt Legend, dels Special Saloon Car i Danmark og sportsvognsrace i Sverige i en Radical. Nu gælder det så en sæson i DTC-klassen.

”Det bliver skide skægt, og det bliver stort. Så må vi se, hvad jeg kan drive det til,” siger han.

AutoMester Danish Thundersport Championship kører første afdeling af 2016-mesterskabet den 24. april på FDM Jyllandsringen.

AutoMester Danish Thundersport Championship
FDM-DTC Motorsport A/S

Morten Alstrup


Læs mere om:
  • Nicolai A. Hansen
  • Jyllandsringen
  • 24/04/16 - Jyllandsringen - DTC
  •