Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

Classic Race Aarhus

Classic Race Aarhus efterlyser giftelystne par til helt særligt og markant bryllup.

Classic Race
Aarhus 

10/12/15 

Den får ikke for lidt når Classic Race Aarhus tilbyder ti par at blive gift i helt særlige, smukke og romantiske omgivelser.
Nu mangler kun brudeparrene.
For foden af Marselisborg Slot og omgivet af smukke klassiske biler tilbyder Nordeuropas bedste racefestival nu en helt særlig ramme om et romantisk og smukt bryllup. Champagne, hvide duge og muligheden for at kysse sin udkårne på målstregen foran tusinder af publikummer med udsigt til Marselisborg Slot og den smukke kyst langs Strandvejen i Aarhus lørdag d. 28 maj.
 

- Det bliver en helt særlig og meget smuk oplevelse for alle medvirkende, men jo især for brudeparret som vi vil sørge for kommer til at få en dag, som de aldrig glemmer, oplyser Eventchef hos Classic Race Aarhus, Jette Boel Brøchner.


(Foto: CRAA)

Selve vielsen bliver fortaget af kulturrådmanden i Aarhus i Mindeparken. Der vil være dækket op med blomsterranker, hvide duge, kølig champagne og rød løber. Der vil blive taget et flot bryllupsbillede foretaget af en byens førende bryllupsfotografer. Brudeparret vil desuden få mulighed for en særlig bryllupstur i en af Classic Race Aarhus mange smukke klassiske biler. Alt dette får man ganske gratis sammen med adgangsbilletter til brudeparret og to vidner.

- Vi gør det her fordi vi har nogle helt sublime rammer ved dronningens sommerresidens og vi vil gerne være med til at skabe en fest i festen, som vil sætte et markant aftryk på afviklingen af årets racefestival, og derfor skal det heller ikke koste noget. Det er bare med at springe på i en fart, fortæller Eventchef hos Classic Race Aarhus, Jette Boel Brøchner.


(Foto: CRAA)

For ét par kan Classic Race Aarhus tilbyde, at selve vielsen bliver foretaget i en ganske unik bil, mens man køres rundt på banen. Bilen er en smuk blå Cadillac fra 1933 som har tilhørt Kong Christian X og var den bil som Montgomery kørte i Københavns gader ved krigens afslutning i 1945.
For at gøre oplevelsen helt særlig og sikre at kvaliteten er i topklasse har Classic Race Aarhus valgt at begrænse ceremonien til de første 10 par som melder sig til.

Man kan læse meget mere her

Classic Race Aarhus


Læs mere om:
  • Mindeparken (Gadeløb)
  • 29/05/16 - Mindeparken (Gadeløb) - Classic Race Aarhus
  •