Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

Audi Sport TT Cup

Lasse Sørensen inviteret til Audi TT test.

Audi Sport TT Cup 
05/12/15 

Den 18-årge nordjyske Lasse L. Sørensen er i weekenden inviteret til Italien for at for at teste Audi TT. Invitationen er fra Audi, som har udvalgt den unge nordjyde til at få muligheden for at vise, at han har kvalifikationerne til at deltage i deres Audi TT Cup i Tyskland næste år. Testen forgår på Valleunga banen i Italien i nærheden af Rom.
 

Udover Lasse så tester Audi også andre unge kørere, for derefter at evaluere hvem af dem, som er bedst kvalificeret til at deltage i deres talent klasse.

Lasse udtaler; ”Jeg ser frem til testen. Det er første gang, at jeg skal teste en bil med tag på, så det vil nok kræve en del tilvænning. Jeg håber at bestå prøven, og få muligheden for at deltage i TT cuppen næste år. Det er selvfølgelig lidt af en kovending i min karriere, da mit mål altid har været at komme i Formel 1. Men formel vejen udvikler sig i en retning, hvor det kun er et spørgsmål om penge, om du får et sæde. Talentet tæller ikke nok længere, og med priser på over EUR 600,000, så er det ikke realistisk for mig mere.


(Foto: Lasse Racing)

Så derfor har jeg sammen med mit bagland besluttet, at ændre målsætning og valgt at gå GT vejen. Min nye målsætning bliver deltagelse i Lemans, og så er Audi TT Cup det rigtige sted at starte. Jeg er kun 18 år, og har stadig en fire til fem år til at nå mit nye mål.

Lasse Sørensen vandt sidste år det Franske mesterskab i Formel 4, og blev i 2013 kåret som Dansk Banesports talent. Økonomisk er han støttet af Saxo Bank, Olie selskabet Total/elf , Dansk Automobil sports union og Team Danmark. Yderligere er han lillebror til Marco Sørensen, som ligeledes er Saxo Bank støttet og som i 2015 deltog i WEC serien og Le Mans hos Aston Martin.

Lasse Racing - Team Sørensen


Læs mere om:
  • Lasse L. Sørensen
  •