Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser
ASETEK SIMSPORTS

FIA Formula E

DS Virgin Racing er klar til start i anden sæson af FIA Formula E

Formula E 
21/10/15 

DS Virgin Racing er klar til sæsonstarten i Beijings gader med nye kørere, nye partnere, ny drivlinje og ambitioner om nye sejre.
 

Det første løb i denne sæson af FIA’s Formel E køres den 24. oktober. Teamet har som mål at starte den nye sæson på samme som de afsluttede den foregående, nemlig med en sejr.


Sam Bird og Jean-Eric Vergne
(Foto: DS Virgin Racing )

Den første sæson i FIA’s Formel E sluttede i London i juni måned med en sejr til Sam Bird, som også vandt løbet i Malaysia. I den nye sæson får han franske Jean-Eric Vergne som teamkammerat.

Bilen, de skal køre, hedder DSV-01. Den er udviklet i et tæt samarbejde mellem Virgin Racing, der kørte den første sæson i Formel E, og DS mærkets afdeling for motorsport ”DS Performance” under ledelse af Yves Matton.


(Foto: DS Virgin Racing )

Det tekniske reglement for sæson 2 giver de forskellige teams mulighed for at udvikle deres egen motor og at hæve effekten fra 150 til 170 kW. Ingeniørerne i DS Performance har stået for udviklingen af elmotoren, gearkassen og styreenheden i DSV-01 og kølesystemet. Motorstyringen er udviklet i samarbejde med Magnetti Marelli.

2015/2016 sæsonen i FIA’s Formel E tæller ti løb, som køres på bybaner på 2,5 – 3 km i store byer verden over. Starten til det første går i Beijing den 24. oktober.


(Foto: DS Virgin Racing )

Læs mere om DS Virgin Racing Formula E Team på www.dsvirginracing.com

Ellen Nørregaard
Informationschef
Citroën Danmark A/S

Læs mere om:
  • Beijing
  • 24/10/15 - Beijing - Formula E
  •      ASETEK SIMSPORTS