Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

Rallycross

Europæisk sølv til Linnemann

Rallycross 
18/10/15 

Nogen vil helt sikkert mene at nummer 2 er den første taber, men efter en sæson som den Ulrik Linnemann har været igennem er det en helt speciel lettelse at kunne tage sølv med hjem efter finalerne i Italien.
 

Sæsonen har budt på motorhavari, en voldsom rulletur med en totalsmadret bil til følge, knækkede trækaksler og ødelagte gearkasser. Samtidig har sæsonen også budt på feltets hurtigste bil, et team der virkelig har knoklet og en chauffør der har været mere tændt end nogensinde før.


(Foto: Johnny Loix)

At det lykkedes at tage sølvmedaljen med kun 24 point op til guldet er simpelthen så fedt. Naturligvis ville vi hellere have haft det guld som vi helt klart har kørt efter, og vi helt klart har haft farten til, men held og fart følges ikke altid ad. – ordene kommer fra en tydelig glad Ulrik Linnemann.

Denne weekend startede ud med 2. hurtigste tid i første og andet heat. Tredje heat var der en tyvstart fra Ulrik, og bilen ville efterfølgende ikke starte igen da starten skulle gå. Fjerde heat satte Ulrik hurtigste tid, og kvalificerede sig derved til pole position i semifinale 1. I semifinalen havde Ulrik travlt, meget travlt og sluttede med et komfortabelt forspring til nummer 2, og dermed er pole sikret til finalen. Endnu en gang viste Ulrik og Frida sig som det perfekte par og da starten gik så de andre ikke meget til den flyvende danske duo.


(Foto: Johnny Loix)

Det er fantastisk at slutte sæsonen af med endnu engang at vise at vi er de hurtigste. Det betyder meget for mig og resten af teamet at slutte af på toppen, og det er vigtigt for mig at vise mine sponsorer at deres investering i mig og mit projekt ikke er spildt, men at de rent faktisk er med på feltets hurtigste bil. Stor tak til alle der har støttet mig, sponsorer, samarbejdspartnere, fans, venner og familie – uden jer var dette ikke muligt. Således slutter Ulrik af, inden sølvet skal fejres sammen med teamet og de tilrejsende fans.


(Foto: Johnny Loix)

Herfra skal der lyde en stor tak til årets sponsorer: Mogens Daarbak, NH-Løft, DN Kabel & Anlæg, Tommy Schröter, Tom Hvaal, Maskin og Asfalt, CBG Entreprise, Farsø Pavacenter, ALN Aps, Dathoprint, Tegee-dan, Pajo Bolte, SK Racing & Trading, Aars Glarmesterforretning, Frederikshavn Lastbilcenter, Hammel Autolak, Nordjysk Montage Teknik, KCJ FOTO, Reoler A/S, Realmæglerne Amager & Greve, Fit & Sund Aars, Danco-oil, Zomer Engines, Rieger Suspension

Linnemann Motorsport

KCJ FOTO


Læs mere om:
  • Ulrik Linnemann
  •