Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser
ASETEK SIMSPORTS

Legend Car Cup

Hellere sandkasse end andenplads

Legend Car 
17/10/15 

I år var det meningen at Kevin skulle have kørt sig i top tre i mesterskabet og det kom også rigtig tæt på.
Der manglede dog lige lidt og en olieplet ødelagde lige det sidste i ellers fornuftig weekend. Kevin Verner er en smule skuffet men ….
 

Kvalifikationen gik ikke helt som planlagt. Den kolde asfalt på Padborg Park ville ikke rigtig lege sammen med bilens opsætning. Det betød at Kevin kun blev nummer seks i kvalifikationen.


(Foto: Motorsporten.dk)

Det betød lidt mindre point fra starten af weekenden, men til gengæld skulle han starte fremme som nummer femten i første løb.

Første løb går rigtig godt for Kevin. Selv om der bliver kørt tæt i klassen, så kæmpede den unge racerkører sig ti placeringer frem i løbet og sluttede helt fremme på en flot femteplads. Det var god underholdning for teamets mange gæster som var mødt op på Padborg Park.


(Foto: Motorsporten.dk)

Resultatet betød også at Kevin Verner skulle starte på en femte plads i andet løb. En plads hvor der var mulighed for at kæmpe sig længere frem i feltet. De første omgange går rigtig godt, men så bliver Kevin ramt af en anden konkurrent og ryger længere ned i feltet og må kæmpe sig tilbage på en plads som nummer otte.


(Foto: Motorsporten.dk)

I tredje og årets sidste løb skal Kevin igen starte som nummer fem. Kampen foran i klassen er ret hård. Han er med helt fremme, men på en bane hvor der var oliepletter fra flere uheld, går det galt!

”Jeg ramte en større olieplet og nåede ikke at rede udskridningen. Det betød jeg havde min første afkørsel i hele sæsonen, og det er en kedelig måde at slutte sæsonen” fortalte Kevin Verner efter løbet.


(Foto: Motorsporten.dk)

Teamchefen Klavs fra Autoforum Racing Team Silkeborg drillede dog teamets chauffør ved at sige lidt halvhøjt i teltet: ”JA, hellere sandkasse end andenplads” med et smil på læben

ARTS og Kevin Verner er dog glade for den støtte de har fået fra både sponsorer og venner igennem hele sæsonen. Specielt vil både ARTS og Kevin sige tak til teamets to trofaste mekanikere Lasse og Jan. De har været en kæmpe hjælp og tak for det !


(Foto: Motorsporten.dk)

Kevin og teamet er som sagt også glade for den støtte de har modtaget fra deres sponsorer, og glæder sig allerede nu til at komme i gang med næste sæson, hvor et mesterskab er med i planerne.

Autoforum Racing Team Silkeborg

Selch

Læs mere om:
  • Kevin Verner
  • Autoforum Racing Team Silkeborg
  • Padborg Park
  • 11/10/15 - Padborg Park - Legend Car
  •      ASETEK SIMSPORTS