Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser
ASETEK SIMSPORTS

DM i Rally

Simon Larsen klar til kamp med ny Co-Driver

DM Rally 
16/10/15 

Simon Larsen skal kæmpe om pointene med Jens Chr. Anker
Simon Larsen fra Nykøbing Falster, skal i den kommende weekend deltage i 5. afd. af det danske rallymesterskab, i og omkring Horsens. Løbet er på ca. 50 km hastighedsprøver. Det bliver dog ikke med sin sædvanlige Co-driver Henrik Skott.
 

”Henrik er desværre forhindret i at deltage da han har brækket noget i hånden. Jeg får så i stedet assistance af Jens Chr. Anker. Jeg har tidligere kørt med Jens, bl.a. et WRC-løb så jeg forventer at samarbejdet fungerer fra 1. meter. Det er en nødvendighed da det er et kort løb, med tæt konkurrence”, udtaler Simon Larsen.


(Foto: Rallyfotografen.dk)

Simon Larsen kommer med en klassesejr i bagagen. Sammen med Line Lykke Jensen vandt han sin klasse i 4. afdeling af Yokohama RallySprint i Nykøbing Falster.

Simon Larsen ligger pt. nr. 2 i det samlede mesterskab for 2 hjuls trukne biler op til 1600 ccm, men der skal mirakler til før 1.pladsen kan indtages.

”Vi har været meget uheldige med teknikken i år, og har mistet mange point. Men vi vil stadig gerne vise hvem der er hurtigst, og det er vi”, slutter Simon Larsen.


(Foto: Rallyfotografen.dk)

Simon Larsen RallySport


Læs mere om:
 • Simon Larsen
 • Horsens
 • 17/10/15 - Horsens - DM Rally
 •  
   

  DM i Rally nyhederne på Motorsporten.dk er sponsoreret af:
     ASETEK SIMSPORTS