Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser
ASETEK SIMSPORTS

Danish Supertourisme Turbo

Skulle gerne fortsætte succesen i weekenden

Danish
Supertourisme
Turbo 

09/10/15 

Sidste gang Frederik Nymark og Nymark Racing var til natløbet, på Padborg Park, gik det godt. Det blev til til en sejr og en podieplacering i finaleløbet. Banen er den samme og denne gang bliver der kørt i dagslys, Men Frederik satser på den samme succes.
 

Frederik er i øjeblikket nummer fire i mesterskabet. Der er dog ikke noget som er helt afgjort endnu, udover at Michael Outzen med stor sikkerhed løber med mesterskabet.

Men inden der skal kæmpes om pladser og point i Super Tourisme Turbo om søndagen, skal den unge Frederik faktisk hjælpe Team Dansk Leasing om lørdagen i DEC løbet.


Der bliver fart på den lille 106'er i weekenden.
(Foto: Motorsporten.dk)

Team Dansk Leasing har de sidste sæsoner deltaget med deres fine lille Peugeot 106. Den bliver normalt kørt at Rasmus Pedersen og Henrik Thomsen. Denne weekend har Henrik Thomsen fra Jysk Bilsalg nogle forpligtigelser han ikke kan løbe fra og derfor har teamet henvendt sig til Frederik Nymark for lidt hjælp.


Rasmus Pedersen kan få pokal i weekenden.
(Foto: Motorsporten.dk)

Da Frederik har erfaring fra både danske og internationale langdistance løb, var det naturligt at spørge ham og han kunne hjælpe teamet. Rasmus Pedersen har nemlig en tredjeplads at kæmpe for i årets mesterskab.

Om søndagen skal Frederik så igen køre om en mesterskabs placering – hans egen. I Supertourisme mesterskabet er der kun 34 point mellem nummer to, tre og fire. Da man kan smide point væk fra de tre dårligste løb, er intet afgjort.


Sidste gang Frederik kørte på Padborg Park, var i mørke.
(Foto: Motorsporten.dk)

Man skal også kigge mod himlen i denne weekend. Serien har været heldig i hele sæsonen og stort set undgået regn. Alle teams har seks sæt tørvejrs dæk til en hel sæson, men i denne weekend er der udsigt til lidt regn på løbsdagen.


Frederik går efter point i weekenden.
(Foto: Motorsporten.dk)

Der er ikke er restriktioner på regnvejrs dæk, og det kan få en betydning. Kommer der ikke regn i alle løb kan det også få en betydning, for hvem har passet bedst på de seks sæt tørvejrs dæk de har til rådighed.

”Det bliver en spændende weekend og vi glæder os meget til sæsonens sidste løb” fortæller Linda Nymark. Hun forsætter med at fortælle at deres sæson først er helt slut når teamet har holdt en lille sponsorfest i november, hvor de blandt vil fortælle at de forsætter i serien i næste sæson.

Nymark Racing
nymarkracing@gmail.com

Selch

Læs mere om:
  • Frederik Nymark
  • Nymark Racing
  • Padborg Park
  • 10/10/15 - Padborg Park - Danish Endurance Championship
  • 11/10/15 - Padborg Park - Danish Supertourisme Turbo
  •      ASETEK SIMSPORTS