Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

Blancpain GT Sprint Series

Fjorbach tager fra Misano med en vigtig P1 i Silver Cup

Blancpain GT
Sprint Series 

06/10/15 

Anders og Thomas vendte tilbage til Blancpain Sprint serien med et fantastisk resultat
Den interessante sæsonafslutning i Blancpain Sprint serien finder sted i løbet af oktober med de to sidste runder i 2015. Den første duel for kørere og teams finder sted i Italien på Misano banen. De to danskere Anders og Thomas Fjordbach deltog med deres sædvanlige Audi R8 LMS Ultra, efter nogle måneder ude af serien, med en ny spektakulær Polar Seafood bemaling i hvid og blå.
 

Under fredagens indledende kørsler arbejdede Anders og Thomas Fjordbach intenst med test af setup på undervogn og løbs-strategier, under hele den første dag på banen.
"Vi lavede forsøg på forskellige områder, som forberedelse til løbet. Bilen opførte sig rigtig godt og efter forbedringerne under de frie træningssessioner, fik vi endnu højere tillid til bilen", forklarede Anders Fjordbach.

Fjordbach brødrene kunne tage fra Italien med en vigtig P1 i Silver Cup

Under kvalifikations-kørslerne, arbejdede de danske brødre hårdt med at forbedre deres tider, omgang for omgang, men en uheldig kendelse annullerede den bedste omgangstid, og de fik ikke chance for at forbedre tiden under 1:35.718, som dermed blev den bedste tid de kunne opnåe.

Kvalifikationen på Misano, indeholdt en ekstra udfordring, da der skulle køres under natte-lignende forhold, eftersom kørslerne startede kl 20:45, hvilket absolut tilføjede mere interesse og spænding til det altid konkurrencemættede mesterskab.

Men mørket var ikke et handicap for Anders og Thomas Fjordbach, der efter solid kørsel slutter foran deres rivaler i Silver Cup.
"Vi havde virkelig fokus på bilerne omkring os, og tænkte ikke rigtigt på vores position i Silver Cup. Det er selvfølgelig en god ting at vinde den, men i morgen vil vi køre efter at slutte så højt som muligt i den samlede stilling", siger Thomas.

Søndagens hoved-løb var programsat til afvikling i dagslys som sædvanlig. Thomas og Anders kørte i starten efter at få følelsen af banen ind under huden, efter at have været væk fra løbsserien i nogle løb. Løbet viste sig nyttigt for de to brødre, og efter problemer hos deres rivaler, blev deres konsistente kørsel belønnet, med en sejr i Silver Cup ved deres comeback i Blancpain.

"Vi er selvfølgelig tilfredse med det endelige resultat vi opnåede i Silver Cup. Vi er tilbage efter en pause i serien, og det var vigtigt for os, at vi fik kørt en del fejlfrie kilometer i bilen, her i Misano. Nu vil vi rejse til Holland, for at deltage ved sæsonens sidste sprint race, med det formål at forbedre os endnu mere, og få et godt resultat", konkluderede Anders Fjordbach efter podie-ceremonien.

Næste løbs-indsats for High Class Racing bliver dobbelt, da de den næste weekend, 10.-11. oktober, skal deltage ved hvert sit løb, på hver sin side af verden. På den ene side deltager Thomas Fjordbach til løbet på Fuji International Circuit til næstsidste runde af Audi R8 LMS Cup, og på den anden side skal Anders Fjordbach deltage ved det sidste løb i Blancpain Sprint Series på Zanvoort, Holland.

High Class Racing Press


Læs mere om:
  • Anders Fjordbach
  • Thomas Fjordbach
  • High Class Racing
  • Misano
  • 04/10/15 - Misano - Blancpain GT Sprint Series
  •