Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser
ASETEK SIMSPORTS

Formel Ford - DK

Spænding til det sidste i Pirelli Formel Ford

Formel Ford - DK 
25/09/15 

Kasper Larsen og Christian Schandorff skal fordele sølvet og bronzen mellem sig
Det kan godt være, at Mathias Weinreich Smith, Nibe, allerede i midten af september kunne sikre sig Danmarksmesterskabet, men derfor er der alligevel lagt op til en spændende afslutning på sæsonen, når årets sidste runde af Pirelli Formel Ford-serien i weekenden køres på FDM Jyllandsringen.
 

To kørere kæmper nemlig intenst om at fordele sølv- og bronzemedaljerne mellem sig. Det er Kasper Larsen, Aalborg, og Christian Schandorff, Rønde. Henholdsvis to og en sejr er de hver især blevet noteret for hen over året, hvor en lang stribe andre podieplaceringer gør, at de er med i titelopgøret.


Er Christian Schandorff flyvende, kan han tage DM-sølvet i Pirelli Formel Ford

Før finaleweekenden har Kasper Larsen 310 og Christian Schandorff 274 point, men reglementet foreskriver, at en kører skal fratrække sine tre dårligste resultater i det samlede regnskab. Begge har aktuelt to nulscorer og point fra to sjettepladser som deres tre dårligste resultater, hvilket ikke medfører nogen ændringer i deres styrkeforhold. Kasper Larsen er altså favorit til sølvet, for Christian Schandorff skal som minimum ikke blot have nordjyden bag sig i løbet, men der skal også være en del konkurrenter mellem ham og Kasper Larsen, hvis han skal avancere fra tredje- til andenpladsen.

Men skal d’herrer Kasper Larsene og Christian Schandorff bejle til sejren i de tre løb, der skal køres på FDM Jyllandsringen, skal de dog give gas. Det er nemlig sæsonens stærkeste felt, Pirelli Formel Ford denne gang kan byde på.

Den nykårede mester Mathias Weinreich Smith er naturligvis med i feltet, ligesom Daniel Lundgaard, Hedensted, som siden sin debut i juni har vundet fire løb, også agter at fortsætte de gode takter. Men feltet har denne gang også udenlandsk forstærkning.


Kasper Larsen kan sikre sig DM-sølv, men skal også møde sin overmand fra løbene på Spa-Francorchamps

Fra Finland kommer således Miikka Mäkela, Juha Mäki-Jouppi og Milla Mäkela, og her er der en af kørerne i trioen, som virkelig kan give gas. Miikka Mäkela var med i feltet, da de danske kørere i begyndelsen af juni var til start på Spa-Francorchamps, og her vandt Miikka Mäkela et løb og sluttede lige efter Kasper Larsen i de to andre!

Kørerforeningen for Formel Ford

Morten Alstrup


Læs mere om:
  • Jyllandsringen
  • 27/09/15 - Jyllandsringen - Formel Ford - DK
  •      ASETEK SIMSPORTS