Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser
ASETEK SIMSPORTS

Danish Thundersport Championship

Stærk kørsel trods modgang

DTC 
15/09/15 

DTC - Danish Thundersport ChampionshipRonnie Bremer kørte et af sine stærkeste race i år
Teamet ankom til Rudskogan med masser af optimisme oven på sejren fra Grand Prix´et på JR.
I træningerne blev der prøvet lidt forskelligt set-up og det viste sig hurtigt, at både chauffør og bil var i noget nær topform.
 

Derfor blev det besluttet, ikke at spilde for meget dæk på Kvalifikationen og kun give den 2 hurtige omgange, så der blev sparet dæk til løbet. Bremer var ret sikker på, at den tid han ville kunne køre ville placere ham godt oppe foran. Længe så det ud til, at det faktisk ville være en pole tid men Elgaard får sat en super tid, dog ”kun” 1/10 foran. Så det blev til en 2. plads i kvalifikationen. Et udmærket resultat med bare 2 flyvende omgange.

Løb 1 skulle vise sig, at blive en farce af de større fra løbsledelsens side.

Bremer kikser starten, men får hurtigt kørt sig op på en 3. plads og lukker hullet til Dennis lynhurtigt. Lind ”taber” så sin bil et par sving før langsiden og Bremer benytter muligheden til at lægge sig på siden, således han har den rigtige placering ud på langsiden. Lind ser åbenbart ikke Bremer og kører lige ind i døren på Bremers bil. De ryger derefter begge ud på græsset og får luftindtaget fyldt med græs. Løbsledelsen vælger så, til stor undren for alle, at indsætte safetycar samtidig (heldigt for Bremer), da de åbenbart har vurderet, at DTC feltets kørere ikke kan finde ud af, at køre race i let regn… Bremers bil kan ikke få nok køling nu, så temperaturen er nu oppe på et kritisk niveau, men da man kører efter safetycar så viser det sig, at det akkurat er langsomt nok til, at temperaturen ikke stiger yderligere. Da omgangs-tavlen i pitten viser, at der er 4 omgange tilbage af løbet da safetycar kører ind, tager teamet beslutningen om, at pitte bilen da den ellers ville blive for varm og resultere i ødelagt motor. Da feltet passerer målstregen på samme omgang, får de målflaget til alles undren. Der stod i pitten at der var 4 omgange tilbage!! Havde Bremer og teamet været klar over, at løbet ville være blevet flaget af, ville Bremer selvfølgelig køre de ekstra 50 meter med over stregen og havde fået den velfortjente 4 plads. I stedet får teamet en lang næse og en 17 plads. Efterfølgende erkender løbsledelsen fejlen med omgangstavlen, men vil ikke ændre resultatet og evt. fjerne sidst kørte omgang.

Da man efterfølgende, forsøger med en underskrift indsamling blandt DTC feltets kørere om at annullere sidste omgang, står det klart at ikke alle er rigtige sportsmænd. Nogen fik bl.a. en 8. plads foræret i løb 1 som jo bliver vekslet til en 1 plads i løb 2. Af indlysende årsager for nogen, blev der ikke skrevet under af alle kørerne. Vi ved, at der nu venter en kæmpe opgave i løb 2, hvor Bremer starter 17´er.

I løb 2 viste Bremer sin klasse. På 2 omgange har han passeret 9 biler og ligger nu i infight med Årvik, Nakken, Elgaard og Markussen. Elgaard bliver ud bremset på langsiden, og de bliver alle passeret men Markussen kørte meget defensivt i 2 omgange og Bremer kommer beklageligvis til, at ramme ham på sidste omgang. Bremer slutter 8´er men får 2 straf baner hvilket er 6 sekunder i tillæg.

I løb 3, som skulle startes fra 12 pladsen, var der endnu mere fart over Racing Factory´s chauffør. Bremer laver den ene fede overhaling efter den anden. På 2 omgange er han 7´er. Han får overhalet et par stykker mere og haler ind på de forreste 4 med super hurtige omgangstider. Desværre kikser han en bremsezone og kan nu ikke lukke hullet oppe til de forreste. Løbet slutter med Bremer på en 5 plads. Alt i alt fik Bremer og teamet vist, at hvis ikke løbsledelsen havde kvajet sig, så havde resultatet i finalen nok set lidt anderledes ud. Der var ingen tvivl om, hvem der var den hurtigste mand på Rudskogan denne weekend. Vi ser frem til Finalen på Jyllandsringen hvor der definitivt vil blive taget revanche.

Bremer vil samtidig gerne takke gutterne i teamet for, at have givet ham en bil der bare virkede og var lynhurtig.

Racing Factory vil gerne takke de folk som gjorde det muligt, at vi kunne deltage på Rudskogan denne weekend. AS Solution, Blinder.dk, Jema autolifte, Focus flex, Sunoco, Au2parts, Frantz Schrum, AGJ maskinfirma, LVH foto, 1nyre1liv, FC roskilde, Marine Care Roskilde, Under Armour, Golfavisen.

Racing Factory


Læs mere om:
  • Ronnie Bremer
  • Rudskogen Motorsenter
  • 13/09/15 - Rudskogen Motorsenter - DTC
  •      ASETEK SIMSPORTS