Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser
ASETEK SIMSPORTS

Danish Supertourisme Turbo

Så blev det Nymarks tur

Danish
Supertourisme
Turbo 

12/09/15 

Vil du se en stolt far, så kom til Padborg Park! Med tårer i øjnene og en klump i halsen og med to knyttede næver mod den mørke himmel fejrede Flemming Nymark, at hans søn Frederik for første gang kørte først over målstregen. Frederik Nymark kørte et fremragende løb og gav på fornemste vis bevis for sit talent, for det var ikke en hvilken som helst kører, han havde lige efter sig.
 

Michael Outzen blev sat fire placeringer tilbage af dommerne for at have ramt Kurt Thiim efter det ternede flag i 1. heat. Han var rasende over dommen, og han omsatte raseriet i foden på gaspedalen, og over 15 minutter jagtede han Frederik Nymark.

Flotte placeringer også til Jesper Egebart og Christian Siepmann som nr. 3 og 4, og Frederik Vodder, der også var blevet ramt af en tvivlsom dom i 1. heat, viste også klasse og kørte ind som nr. 5.

Kurt Thiim startede forrest, men han sluttede sidst. Det savner en forklaring.

Frederik Mortensen, der udgik i 1. heat, fik også et miserabelt 2. heat. Han sluttede på en 11. plads, og han har sat alt for mange points til på en dag, der bare ikke er hans.

Lone Gaarde


Læs mere om:
  • Frederik Nymark
  • Padborg Park
  • 12/09/15 - Padborg Park - Danish Supertourisme Turbo
  •      ASETEK SIMSPORTS