Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

Yokohama 1600 Challenge

Niklas Voetmann tættere på førstepladsen

Yokohama
1600 Challenge 

09/09/15 
Yokohama

Der var fint vejr over Jyllands-ringen. Og vi var klar på et godt race, med gode resultater, men det skulle vise sig at det ikke ville gå så nemt.
Vi kørte første træning med knap så god fart i bilen, og det samme i tidtagningen.
 

Det resulterede i at Niklas skulle starte som P12 i første heat, og med en selvtillid der var lidt beskadiget. Vi havde en ny mekaniker med denne weekend, og sammen med ham kunne teamet udarbejde en plan til første heat som skulle vise sig at give pote, for problemet med bilen var delvis løst, nu kørte bilen rigtig godt i svingene, men motorkraften haltede lidt efter.


(Foto: Morten Kimer)

I sær til sidst i heat 1, hvor Niklas lagde på en 4 plads måtte han give pladsen tilbage da motoren mistede effekt. Og endte som en 5 fra en 12. Hjernerne blev lagt i blød, og vi troede vi havde fundet problemet på bilen, men det havde vi desværre ikke. For motoren manglede nu effekt hele andet heat. Niklas formået dog stadig at køre en 10 plads hjem.


(Foto: Morten Kimer)

Vi ligger nu stadig på en anden plads med kun 4 point op til første pladsen i mesterskabet, så man må sige at der er en fair chance endnu.

Voetmann Racing


Læs mere om:
  • Jyllandsringen
  • 30/08/15 - Jyllandsringen - Yokohama 1600 Challenge
  •  
     

    Yokohama 1600 Challenge nyhederne på Motorsporten.dk er sponsoreret af: