Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

SportsCar Championship

Jan Magnussen kaldt på arbejde af Corvette Racing

SportsCar
Championship 

07/09/15 

Jan Magnussen er blevet kaldt til Texas for at teste for Corvette Racing forud for niende afdeling af TUDOR-mesterskabet på Formel 1-banen Circuit of the Americas.
Misser en afdeling af DTC.
 

Som et led i forberedelserne til TUDOR-sæsonens næstsidste løb på den amerikanske Formel 1-bane Circuit of the Americas i Texas, er Jan Magnussen indkaldt til en ekstraordinær test for Corvette Racing.


(Foto: Jan Magnussen Racing)

– Vores sæson startede over al forventning med sejre i 24-timers Daytona og 12-timers Sebring, men i de seneste afdelinger er vi blevet presset voldsomt på farten, forklarer Jan Magnussen.

– Det er derfor blevet besluttet at styrke forberedelserne til de to sidste løb med en ekstraordinær test i Austin.

Den to dage lange test, som er programsat til denne uge, betyder imidlertid at Jan Magnussen ikke vil kunne stille til start i syvende afdeling af Danish Thundersport Championship på den norske Rudskogen-bane.

– Det er naturligvis ærgerligt, at jeg misser en afdeling og dermed også en masse potentielle mesterskabspoint, lyder det fra Jan Magnussen.

Jan Magnussen er tilbage i den danske serie til DM-Finalen den 26.-27. september.

Jan Magnussen Racing


Læs mere om:
  • Jan Magnussen
  • Corvette Racing
  •