Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

Danish Supertourisme Turbo

Kun guldet kan bruges!

Danish
Supertourisme
Turbo 

05/09/15 

Natten er sort som guld! Kevin Rossel går klart efter guldet på dagen, men også i team-mesterskabet til Night Race på Padborg Park.
 

Lørdag den 12. september 2015 bliver lidt af en mærkedag i dansk motorsport, når Padborg Park lægger asfalt til det første Night Race i Danish Supertourisme. En oplevelse, som det unge stortalent Kevin Rossel glæder sig meget til.


Kevin Rossel glæder sig til den nye udfordring Supertourisme Night Racing på Padborg Park lørdag den 12. september.

”Som racerkører elsker man udfordringer og derfor bliver det vanvittig spændende med den form for løbsafvikling”, forklarer han selv om den nye udfordring på lørdag. ”At køre ræs med over 200 km/t i dagslys kræver stor koncentration, men i kunstigt lys bliver det en helt anderledes oplevelse, som jeg aldrig har testet tidligere.

Superpole bliver afviklet om eftermiddagen i forhåbentlig dejligt solskin. 1. afdeling bliver afviklet kl. 18.20, hvor en lav sol kan blive en faktor, der kan drille kørerne. 2 afdeling køres kl 20.35, hvor tusmørket for alvor har overtaget efter solen, mens selve finalen køres kl 21.35 i buldrende mørke. Det bliver utroligt spændende at se hvordan jeg selv og konkurrenterne reagerer på de lysforandringer der er i løbet af aftenen.

På en måde kan det måske minde lidt om Le mans, hvor kørerne også må kæmpe med alle mulige omskiftelige vejr og lysforhold. De foreløbige vejrmeldinger tyder heldigvis på rigtig godt vejr, men en byge eller 2 med regn er jo ikke usædvanligt i september. Det bliver altså bare spændende”, forsætter Kevin Rossel, der er ret sikker på at det bliver en racedag med mindst lige så meget drama, som alle de øvrige løb i Supertourismen hidtil har budt på i år.

Optimismen fejler absolut intet hos Kevin. ”Jeg har kun et mål og det er at vinde, jeg ser allerede frem mod 2016, og fra nu kan jeg kun bruge sejre” alt andet et uinteressant – udtaler Kevin. Sammen med makkeren i JM Teamet Michal Outzen, gå han også benhårdt efter guldet i team mestermesterskabet, hvor makkerparret lige nu er på en 2. plads.

Kevin Rossel


Læs mere om:
  • Kevin Rossel
  • JM Racing
  • Padborg Park
  • 12/09/15 - Padborg Park - Danish Supertourisme Turbo
  •