Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

Special Saloon Car

Mikkel O. kører nu race næsten hver weekend!

Special Saloon 
04/09/15 

Mikkel O. Pedersen stillede til start på Jyllands Ringen som er årets største danske racerløb.
Det primære var, at få mere køretid til at teste opsætningen på bilen og få besøg af sponsorer, venner og familie som jo har fulgt Mikkel i en årerække på de danske baner. Mikkel O. deltager jo ellers i Scandinavian Carrera Cup i Sverige, så dette var en god mulighed for at vise Danmarks eneste Porsche 991 GT3 CUP frem.
 

Sikke et race den 18årige fik vist. Mikkel formåede at køre to 3.pladser og en 2. plads i hus som blev vekslet til en generel 2. plads i den store klasse, som blandt andet havde både Corvette, Ferrari, BMW og Audi R8 med i feltet.


(Foto: Racefoto.se)

Det stod ellers ikke i kortene, at han ville få så gode placeringer i de tre heat som løbet bestod af. I heat to ville teamet skifte de gamle dæk ud med nyere og varme dæk, men der var desværre forvirringer i pitten. Derfor måtte den unge racerkører starte fra pitten på en 29. plads på gamle dæk, da starten var gået.


(Foto: Racefoto.se)

Men allerede inden første sving havde struerboen formået at overhale de første racerbiler og fik dermed hurtigt kørt sig op gennem det store felt. Så da det ternede flag kom frem, kørte han over som en flot 3’er. Et heat afvikles på 15 minutter plus en omgang, så han havde fart på, den unge racerkører. Desværre havde speakerne ikke opdaget hvilken en bedrift han havde lavet, da det tekniske system var brudt ned, så Mikkel blev i første omgang ikke kåret som 3’er på podiet, men fejlen blev dog hurtigt rettet og pokalen blev bragt til rette ejermand.

Den kommende weekend drager Mikkel O. og teamet igen nordover. Her skal den unge racerkører deltage i Swedish GT, som er et langdistanceløb, sammen med sin teamkammerat, Peter Høst Hansen fra Norges Racing Team. Her ligger Norges Racing Team på en 3. plads, som de skal forsvare. Weekenden efter, den 11. og 12. september går det løs i Solvalla ved Stockholm.


(Foto: Racefoto.se)

Her afvikles endnu et Carrera Cup løb – nr. 6 ud af 7 løb - og her skal Mikkel O. se, om han kan få kørt lidt flere point hus, da han lige nu ligger på en 4. plads. Det er et stort byløb og der forventes ca. 25.000 tilskuere, så det bliver stort! Racerløbet vises direkte på svensk TV2 og ellers kan man følge den talentfulde racerkøre på facebook.

Bettina O. Pedersen


Læs mere om:
  • Mikkel O. Pedersen
  • Jyllandsringen
  • 30/08/15 - Jyllandsringen - Special Saloon
  •  
     
     
    Undgå billetkøen - Køb dine billetter her