Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser
ASETEK SIMSPORTS

24H Series

Frederik Nymark til start i 24H Barcelona

24H Series 
04/09/15 

I motorsport skal man kunne tage en hurtig beslutning, det gjorde Frederik Nymark, da han først på ugen fik tilbudt et sæde i 24 timers løbet i Barcelona den kommende weekend. Tilbuddet kom fra Team Sally Racing, der har mange års erfaring i langdistance racing og deltager i løbet for 5. gang. Sally Racing ligger i øjeblikket på en andenplads i mesterskabet i klasse A2.
 

Frederik Nymark, der kun er 20 år gammel, har allerede god erfaring med langdistance løb, blandt andet fra den danske DEC serie, VLN løb på Nordsløjfen/ Nürburgring, og ikke mindst fra 24 timers løbet i Dubai, hvor han og teamet sluttede på andenpladsen i deres klasse.


Frederik Nymark er klar til race i 24H Barcelona.

Sally Racing stiller med et stærkt hold, der udover Frederik Nymark består af Martin Sally, Mads Christensen, Peter Obel og René Rasmussen. Teamet ankom til banen allerede onsdag og er klar til fredagens frie træning, tidtagning og nattræning.

Frederik Nymark glæder sig til 24 timers løbet på Circuit Catalunya, og håber han kan hjælpe teamet med at bibeholde andenpladsen i mesterskabet, og samtidig vise at han er hurtig under alle forhold, også i mørke. Frederik kan også bruge løbet som træning til næste løb i hans Supertourisme racer, der køres som aftenrace på Padborg Park den 12 september.

Du se tider og livestreaming på: http://www.24hseries.com/live/home

Tidsplan

Fredag 4. september 2015
11:00 - 14:00 Træning
16:30 - 17:30 Træning
19:00 - 19:45 Tidtagning
20:45 - 22:15 Nattræning

Lørdag den 5. september 2015
12:00 Race 24H Barcelona

Nymark Racing
nymarkracing@gmail.com


Læs mere om:
  • Frederik Nymark
  • Nymark Racing
  • Sally Racing
  • Circuit de Catalunya
  • 06/09/15 - Circuit de Catalunya - 24H Series
  •      ASETEK SIMSPORTS