Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser
ASETEK SIMSPORTS

24H Series

Dansk deltagelse i Kongeklassen i 24H Barcelona

24H Series 
03/09/15 

Onsdag den 2. september var kørere og Team DriveX samlet i Barcelona for at gøre klar til det kommende løb i 24H SERIES. Løbet afholdes på Circuit de Catalunya, den legendariske Formel 1 bane, hvor DriveX stiller op med deres Audi R8 LMS Ultra, som deltager i løbets største klasse; A6.
 

Teamet stiller op med et kæmpe setup, samt 5 topmotiverede kørere: ENG William Paul, ESP Daniel Diaz Varela, ESP Rafael Sarandeses samt de to danske kørere, René Ogrocki og Martin Gøtsche. De to danske kørere, René og Martin, er begge rutinerede langdistancekørere, som har flere både danske og internationale løb bag sig. ”Jeg glæder mig til at prøve kræfter med Audien, som har gode resultater med sig i bagagen. Det ligner en bil der kan gøre sig gældende i topstriden, men nu skal vi først have kørt bilen ind til kørerne og banen, så må vi se hvad det rækker til” udtaler René Ogrocki.


René Ogrocki Kørerne skal allerede mødes med teamet den 2. september om aftenen, hvor teamet er ved at klargøre raceren. Om torsdagen skal kørerne ud og have deres første træningsomgange, og fredagen byder ligeledes på træning samt kvalifikation. Ind imellem træningerne skal alle de praktiske ting bringes i orden.


Martin Gøtsche

24H Series Barcelona startes lørdag den 5. september kl. 12.00 hvor kørerne skal igennem 24 timers strabadser.


(Foto: Audi)

Løb og optakt bliver vist live på www.24HSERIES.com Herudover vil der blive vist 10 timers reportage på TV stationen; MOTORS TV.

TecKart Press


Læs mere om:
  • Circuit de Catalunya
  • 06/09/15 - Circuit de Catalunya - 24H Series
  •      ASETEK SIMSPORTS