Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

ADAC GT Masters

Uheldsstrømmen forsætter for Nicki Thiim

ADAC GT
Masters 

31/08/15 

Igen var det en weekend hvor intet lykkes for Nicki Thiim og Jordan Lee Pepper. Ingen points lørdag og desværre kun 2 points i søndagens løb.
Det var resultatet af anstrengelserne på Sachsenring.
 

Det er bare ikke lige sæsonen for den unge dansker. Det nye kvalifikationsformat fik premiere i denne weekend hvor man nu kører kvalifikationen samme dag som løbet afvikles. Lørdag kørte Thiims ligeså unge teamkollega Jordan Lee Pepper bilen ind på en startplacering som nummer 13. Det var ikke lige den bedste udgangsposition for makkerparret. Det var dog et rimeligt udgangspunkt i forhold til målet om at slutte i Top 5. Det skulle dog gå helt anderledes.


(Foto: Marco Lang)

Straks fra starten kom Jordan Lee Pepper i direkte duel med den førende i mesterskabet Sebastian Asch. Derved kom det til en lettere kollision. Derfra gik turen ud i det grønne. Han måtte dog en tur i pit for at få fjernet græs fra kølerne, og så gik det videre. Men ikke ret længe, for efter kun en halv omgang stod bilen i fangsandet. Årsagen var at med kollisionen med Sebastian Asch opstod en bremsefejl som først kom frem efter noget tid. Dermed var det første løb slut for Nicki Thiim inden det begyndte for hans vedkommende.


(Foto: Marco Lang)

Søndag morgen var der kvalifikation til søndagens løb og her skulle Nicki Thiim køre bilen. Han kørte bilen en på en startplacering som nummer 3, men pga. en straf fra Nürburgring som ikke var effektueret, blev bilen rykket tre placeringer tilbage. Sådan så det ud søndag middag lige før starten.


(Foto: Marco Lang)

Nicki Thiim kæmpede rigtig hårdt og kunne med held forsvare den position han havde fra starten. Ved kørerskiftet havde man en placering som nummer 7 og Jordan Lee Pepper kunne overtage bilen herfra. Også Jordan Lee Pepper kæmpede med næb og kløer for at bevare placeringen, men han måtte slutte løbet på en niendepladsen og med kun 2 points mere på kontoen fra weekenden.


(Foto: Marco Lang)

"Det var nok en gang en vanskelig weekend for os. Vi har alle givet alt, og gutterne i teamet har arbejdet helt utrolig hårdt, selvom vi havde et problem med bilen, som vi skal analysere noget mere på. Dertil kom det uheld med Jordan, hvor bremserne bliver beskadigede og ydermere den gamle straf fra Nürburgring. Nu er der til alt held en lidt længere pause til næste løb i ADAC GT Masters. Nu må vi udnytte denne mulighed til at få løst problemet med Audien. Med hensyn til Zandvoort er jeg ret afklaret. Banen passer fint til vores bil - såfremt vi får løst problemet." - Lyder det fra Nicki Thiim.

ADAC GT Masters holder pause i 3 uger, for Nicki Thiim er pausen lidt kortere, da han om små to uger skal deltage i Porsche Carrera Cup Deutschland på Oschersleben i dagene 11 - 13 september.

Natascha Theisen
Media Office Theisen

Læs mere om:
  • Sachsenring
  • 30/08/15 - Sachsenring - ADAC GT Masters
  •