Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser
ASETEK SIMSPORTS

Danish Thundersport Championship

Ronnie Bremer vinder dramatisk AutoPartner GP Danmark

DTC 
31/08/15 

DTC - Danish Thundersport ChampionshipCasper Elgaard mistede mesterskabsføringen efter voldsomt uheld
Ronnie Bremer, Hvidovre, havde sæsonens bedste løbsweekend i AutoMester Danish Thundersport Championship, da han efter andenpladser i de to indledende kvalifikationsheat strøg helt til tops og vandt finalen foran Jan Magnussen og Dennis Lind, begge Roskilde. Samtidig betød resultaterne af AutoPartner GP Danmark på FDM Jyllandsringen, at der er kommet ny kører i front for tabellen, da Dennis Lind nu fører mesterskabet for Jan Magnussen og Casper Elgaard, Risskov.
 

At der ville komme et positionsskifte i toppen af mesterskabet, stod klart allerede under det andet kvalifikationsheat, da Casper Elgaard havde et voldsomt uheld, som nærmest totalskadede hans Ford Mustang.

Dennis Lind havde efter tre omgange bragt sig i front for andet kvalifikationsheat, men bag ham kæmpede Frederik Schandorff, Rønde, og Ronnie Bremer om andenpladsen. Ved afslutningen af niende omgang kom de to side om side ind på langsiden og deres reducerede tempo betød, at Casper Elgaard og Jan Magnussen lige bag dem trak ind i banen i deres kamp om fjerdepladsen. Her kom det til en berøring, som sendte Casper Elgaard i autoværnet, hvorfra han blev slynget tilbage på langsiden. Heldigvis slap han uskadt fra uheldet, men bilen havde fået så store skader, så han var ikke med i finalen.


Ronnie Bremer vandt finalen foran Dennis Lind og Michael Markussen på FDM Jyllandsringen
(Foto: CN Photo)

I finalen lavede Dennis Lind den bedste start, da han trods en startposition som nummer tre kørte forbi Ronnie Bremer og Jan Magnussen og kom først ind i første sving. Han holdt føringen i tre omgange, men så blev han for enden af langsiden angrebet af Ronnie Bremer, og da denne kom på indersiden af Dennis Lind, så Jan Magnussen sit snit til at følge efter, og dermed var Dennis Lind blevet distanceret til en tredjeplads.

Herefter udfordrede Jan Magnussen flere gange Ronnie Bremer – dog uden at have et reelt overhalingsforsøg – men på niende omgang spandt han rundt, og dermed avancerede Dennis Lind og Michael Markussen, Kolding, til henholdsvis anden- og tredjepladsen. I finalen blev Kasper H. Jensen, Hinnerup, bedste rookie, mens Nicki Petersen, Hornslet, blev bedste U21-kører.


De tre bedste i AutoMester DTC-finalen sprøjtede bagefter med champagne
(Foto: CN Photo)

Dennis Lind fører AutoMester Danish Thundersport Championship med 282 point, mens Jan Magnussen og Casper Elgaard på de efterfølgende pladser har 270 og 256 point. Syvende og næstsidste afdeling af mesterskabet køres den 13. september på Rudskogen Motorsenter i Norge.


AutoMester Danish Thundersport Championship
FDM-DTC Motorsport A/S

Morten Alstrup


Læs mere om:
 • Casper Elgaard
 • Dennis Lind
 • Kasper H. Jensen
 • Michael Markussen
 • Nicki Petersen
 • Ronnie Bremer
 • Jyllandsringen
 • Rudskogen Motorsenter
 • 30/08/15 - Jyllandsringen - DTC
 •    ASETEK SIMSPORTS