Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

Special Saloon Car

Årets største felt klar til GP

Special Saloon 
28/08/15 

Jyllands Ringens GP har altid virket som en magnet, der tiltrækker både deltagere og publikummer i hobetal, og dette år GP ser ud til at følge traditionen.
 

I First Stop Special Saloon Car er der med 29 tilmeldte kørere og biler tale om sæsonens hidtil største startfelt, og de kæmper om en præmiepulje på ikke mindre end 120.000 kr.

Den flerdobbelte mester i SP klassen, Claus Christensen, er med på listen for første gang i denne sæson med sin voldsomme Aquila prototype, og et godt bud på en generel vinder, hvis teknikken spiller.

Men han vil uden tvivl få kompetent modspil fra den norske Corvette duo, Christian Nielsen og Rune Ystedbø, der denne gang er udvidet til en norsk trio, da Rune Gulbrandsen også er tilmeldt i en Corvette C5 magen til Hans-Henrik Pedersens.

Sidstnævnte viste godt takter i det seneste løb på Ring Djursland, og vil helt sikkert forsøge at blande sig i amerikaner opgøret.

Men måske skal vinderen findes i en tysk bil. Thomas Fjordbach møder med den Audi R8, som han i denne sæson deltager med i den internationale Audi R8 LMS Cup, hvor han efter tre afdelinger ligger på en fornem andenplads fire point efter den førende.


Nicole Rasmussen melder klar igen efter hendes voldsomme exit fra løbet på Ring Djursland
(Foto: Ib Trebbien)

For mindre end to uger siden forlod Nicole Rasmussen Ring Djursland med en hjernerystelse og en bukket Ferrari. Faktisk var bilen så skadet, at teamet meldte den ude for resten af sæsonen. Men efter nogle lange dage og nætter på værkstedet meldes den italienske racer klar til GP'et og det samme er den unge kører.

Publikum kan se frem til tre spændende SSC afdelinger i løbet af weekenden, den første allerede lørdag og de to sidste søndag eftermiddag, hvor vejrudsigten varsler regn. Det skal nok blive spændende.


Læs mere om:
  • Jyllandsringen
  • 30/08/15 - Jyllandsringen - Special Saloon
  • Årets største felt klar til GP
  •  
     
     
    Undgå billetkøen - Køb dine billetter her