Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

Legend Car Cup

Fornuftig weekend for Kevin Verner

Legend Car 
18/08/15 

Selv om det ikke blev til pokaler på Sturup Raceway, var Kevin Verner og Autoforum Racing Team Silkeborg godt tilfreds med de opnåede resultater i Sverige. Der var dog et andet højdepunkt ved weekenden.
 

Kevin Verner og ARTS teamet var ankommet til den svenske racerbane Sturup Raceway et par dage før weekenden. Her havde de mulighed for at teste og få kørt nye dele til. I hele testperioden havde solen skinnet fra en skyfri himmel.

ARTS teamet havde også fået ordnet de bremseproblemer, som drillede ved den sidste afdeling på Ring Djursland og det så ud til at skulle blive en rigtig god løbsweekend.


Der blev kørt test i høj sol.
(Foto: Motorsporten.dk)

Det var så lidt en streg i regningen, at det havde regnet inden der skulle køres kvalifikation. Kevin Verner kørte sin kvalifikation lidt forsigtigt på den halvvåde bane. Han sluttede alligevel af med at sætte den sjettehurtigste tid og havde farten i den lille bil med nummer 512 på siden.


I kvalifikationen var banen både våd og tør.
(Foto: Motorsporten.dk)

Som altid vendes de første tyve biler fra kvalifikationens resultater til det første løb. Det betød en startplacering som nummer femten. Da første løb gik i gang, fik den unge racerkører faktisk en god start, men i første sving kørte en del biler sammen foran Kevin. Det betød at han var nød til at bremse ned, for ikke selv at blive involveret i uheldet.


Kevin bliver fanget ude til højre ved et uheld i starten.
(Foto: Motorsporten.dk)

Det kostede Kevin lidt tid at komme ud af forviklingerne og der var blevet en god afstand til bilerne i front, selv om han kørte nogle virkeligt hurtige tider, var det ikke muligt at komme længere frem end en slutplacering som nummer elleve.

I andet løb startede Kevin Verner som nummer syv. Fremme i feltet er konkurrencen hård, men med god fart i bilen, på en helt tør bane, kørte Kevin sig frem og sluttede løbet som nummer fire.


Kevin overhaler og tager endnu en plads.
(Foto: Motorsporten.dk)

I dagens sidste løb kørte Kevin igen en fin placering ind på den teknisk svære bane og sluttede med en femteplads og gode point på kontoen.

”Det er en rigtig sjov bane at køre på, men det er også lidt svært at overhale. Derfor tog jeg ikke de store chancer i denne weekend.” fortalte Kevin Verner efter sidste løb, og han fortsatte


Så blev det til endnu en banerekord.
(Foto: Motorsporten.dk)

”Jeg har fået gode point denne weekend. Jeg holder min tredjeplads i mesterskabet og har faktisk lagt lidt mere afstand til fjedrepladsen. Nååååå ja, siger Kevin Verner, og storsmiler. ”Jeg slog jo også lige banerekorden, så nu har jeg banerekorden på to baner med min Legend bil”

Autoforum Racing Team Silkeborg

Selch

Læs mere om:
  • Kevin Verner
  • Autoforum Racing Team Silkeborg
  • Sturup Raceway
  • 16/08/15 - Sturup Raceway - Legend Car
  •