Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser
ASETEK SIMSPORTS

Danish Supertourisme Turbo

Tilbage til udgangspunktet

Danish
Supertourisme
Turbo 

14/08/15 

Frederik Nymark er i denne weekend tilbage på den bane hvor han første gang sad bag rattet af en racerbil. Sturup Raceway lægger i denne weekend asfalt til femte afdeling af Danish Supertourisme Turbo serien.
 

Weekenden startede allerede torsdag, hvor Nymark Racing testede sin Supertourisme bil hele dagen. Teamet har haft en rigtig god testdag. Frederik kender nu bilen meget bedre, end ved sæsonstarten. ”Vi har haft den bedste testdag hele sæsonen” fortæller teamchef Flemming Nymark.


(Foto: motorsporten.dk)

Frederik og Nymark Racing vil forsætte med at teste hele fredagen. Der skal der finjusteres på bilens setup, og Frederik arbejde lidt med at finde de sidste marginaler.

Målsætningen for selve weekenden er at få samlet så mange point som muligt. De sidste par løbsweekender har Frederik været uheldig og blevet ramt af konkurrenter og har derfor mistet nogle unødige point, og det skal der laves om på i weekenden.


(Foto: motorsporten.dk)

”Jeg håber jeg kan køre en weekend uden at blive kørt af banen.” fortæller den unge Frederik Nymark efter torsdagens testdag.


(Foto: motorsporten.dk)

Teamets to Legend kørere benyttede også torsdagen til at teste på den svenske bane. Bjarne ’Rasser’ Rasmussen skulle arbejde med at lære den nye bane og kende. Banen i det svenske er mere ujævn end de danske baner, og så er den tekniske krævende. Rasser fandt i løbet af dagen cirka to sekunder. Fredag skal der testes et nyt setup for at se om der kan findes lidt mere tid.


(Foto: motorsporten.dk)

Kim Petersen havde også lidt udfordringer med sit setup. Teamet arbejdede også med Kims bil og sidst på dagen havde han fundet 2,5 sekund. Fredag vil man prøve med et hårdere setup, og se om man kan finde lidt mere tid i bilen.

Nymark Racing
nymarkracing@gmail.com

Selch

Læs mere om:
  • Frederik Nymark
  • Nymark Racing
  • Sturup Raceway
  • 16/08/15 - Sturup Raceway - Danish Supertourisme Turbo
  •      ASETEK SIMSPORTS