Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

Danish Supertourisme Turbo

En flyvende Kevin Rossel var på vej mod årets bedste resultat

Danish
Supertourisme
Turbo 

27/06/15 

på Ring Djursland
Med direkte retning mod en podieplads kiksede starten og dermed drømmen om at nå helt til tops for Kevin Rossel. Men den unge østjyde er under ingen omstændigheder en knækket racerkører. Tværtimod. Foran et stort og særdeles begejstret publikum på Ring Djursland viste han i de 2 første afdelinger, at når det gælder fart og tempo kan han matche selv de bedste danske kørere.
 

Selv fortæller han på sin facebook side om weekendens løb:

Så er 4. Afdeling af Danish Superturisme Turbo på Ring Djursland kørt.

Heat 1, startede jeg fra Pole Position og kørte en 2. plads hjem. Havde en tæt duel med første pladsen, og vi var meget tætte.

Heat 2, startede jeg fra 7. startposition, og blev nr. 6. Der var meget trafik, så det var svært at komme frem i feltet. Jeg havde et stort hul op til de forankørende, men kom hurtigt derop og satte også den klart hurtigste tid.

Heat 3, var desværre et kedeligt et af slagsene. Skulle starte fra 3. Startposition efter Lundgaard på P1, og Outzen på P2. Desværre kom jeg ikke fra start, hvilket betød at en af de bagfrakørende kom med fuld smæk op bag min bil, så jeg måtte en i pit og have det fikset. Hele rammen var skæv, men formåede stadig at sætte 3. Hurtigste tid. Vi har igennem hele weekenden vist hvor vi skal være, så vi er klar efter sommerpause, når det igen går løs på Sturup Raceway.Stort tak til JM Racing, samt mine mekanikere, som altid knokler røven ud af bukserne. Respekt til jer! Jeg er taknemmelig, og sikker på vi snart står øverst på podiet.

Til sidst men ikke mindst vil jeg gerne takke mine fantastiske sponsorer og samarbejdspartnere. Jeres support og opbakning er uundværlig! I gør det muligt!!

Herfra ønsker vi jer alle en rigtig god sommer og på gensyn i august.

Bent Christensen


Læs mere om:
  • Kevin Rossel
  • Ring Djursland
  • 21/06/15 - Ring Djursland - Danish Supertourisme Turbo
  •