Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser
ASETEK SIMSPORTS

Danish Supertourisme Turbo

Det kan ikke blive ved for Frederik Nymark

Danish
Supertourisme
Turbo 

23/06/15 

Endnu en løbsweekend blev ødelagt for Frederik Nymark af hans konkurrenter. Optakten til de tre løb som skulle køres var gået fint. I den frie træning kørte Frederik den tredjehurtigste tid. Og de gode takter skulle fortsætte i kvalifikationen.
 

I kvalifikationen holdt Frederik det gode tempo og kunne igen sætte den tredjebedste tid. Da Frederik skal køre Super Pole, vælger man at sætte et sæt nye dæk på bilen. Det nye sæt dæk kan Frederik dog ikke få den fulde funktion ud af på den flyvende omgang. Han sætter dog stadig en tid som nummer seks.


(Foto: Motorsporten.dk)

Det siges at ingenting er så skidt at det ikke er godt for noget andet. De otte biler som kører SuperPole, vendes i startrækkefølge til første løb. Derfor skulle Frederik starte som nummer tre i første løb.

Ved første løb skulle lykken igen vende. Som det er sket tidligere bliver Frederiks bil ramt så han næsten bliver kørt helt af banen. Han når dog lige og redde situationen, men taber nogle placeringer. En halv omgang senere er den gal igen. Denne gang bliver Frederik ramt så hårdt i bagenden at han bliver snurret helt rundt.


(Foto: Motorsporten.dk)

Fra sidstepladsen kørte Frederik sig frem som nummer ni. En ringe trøst var det så at han havde kørt andenhurtigste omgangs tid i løbet.

”Nu er det tredje løbsweekend jeg bliver kørt af i første løb og det er jeg ved at være rigtig træt af. De kan åbenbart kun komme forbi mig ved at køre mig af banen” lød det sarkastisk fra den unge racerkører efter første løb.

I dagens andet løb skulle Frederik så starte som nummer ni. Igen blev der oppe i front skubbet biler af banen. Denne gang slap Frederik uden om balladen og kunne i løbet kæmpe sig frem og slutte som nummer fire. Og han havde kørt tredjehurtigste omgangstid i løbet.


(Foto: Motorsporten.dk)

Til finaleløbet havde Frederik en startplacering som nummer seks. Frederik får en god start og er i første sving oppe og kæmpe om fjedrepladsen.

Men igen bliver han ramt så bilen endnu en gang bliver snurret rundt. Denne gang bliver han dog ramt så hårdt at han bliver sendt baglæns så langt ud af banen, at hans baghjul sidder fast i gruset. Bilen står nu på bunden og Frederik kan ikke komme videre.


(Foto: Motorsporten.dk)

Frederik kan nu sidde på græsvolden og se på sin bil, som af uforklarlige årsager ikke bliver fjernet af løbsledelsen. Bilen står på et sted hvor der bliver lavet en del ud bremsningsdueller fra høj hastighed. Selv om der er gul flagzone kan Frederik og resten af Nymark Racing få omgange senere, se en bil kikse sin nedbremsning. Bilen rammer ind i gruset en halv meter fra Nymarks racer.

Frederik og Nymark Racing kan igen se tilbage på en løbsweekend hvor de har tabt unødige point på grund af flere påkørsler. Det vil teamet nu tage til efterretning i sommerferien.

De er dog alle glade for den solide opbakning de har fra deres sponsorer og de gæster som besøgte dem i weekenden.

Nymark Racing
nymarkracing@gmail.com


Læs mere om:
  • Frederik Nymark
  • Nymark Racing
  • Ring Djursland
  • 21/06/15 - Ring Djursland - Danish Supertourisme Turbo
  •      ASETEK SIMSPORTS