Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

European Rallycross Championship

Ulrik Linnemann løb tør – og vandt

ERC 
22/06/15 

På den tyske rallycross bane ved Hamburg var der i weekenden kamp om vigtige point til EM mesterskabs kontoen. Ulrik Linnemann var frem mod denne weekend ekstrem tændt, ligeså tændt som de røde lamper i nabo byen Hamburg, og denne tilstand skulle vise sig at være overordentlig sund for den unge mand og hans pointstilling. Ulrik Linnemann løb tør, dog kun for uheld og underlige dommerkendelser, og endte med en finalesejr efter en utrolig velkørt weekend.
 


(Foto: Johnny Loix)

I de indledende heat blev det lørdag til en sjetteplads, en fjerdeplads og en førsteplads.

- nu går vi aftenen i møde med en god mavefornemmelse og tid til at analysere på dagens resultater. Der er ingen tvivl om at tredje heat sad lige i skabet, og kan jeg gentage det i fjerde heat i morgen ser det godt ud med hensyn til en pole til semifinalerne. Ordene kommer fra Ulrik kort tid efter at Frida er kørt tilbage teamets telt og de flittige mekanikere er gået i gang med en grundig gennemgang af den brugte Peugeot 208.


(Foto: Johnny Loix)

Da søndagen skydes i gang med det fjerde indledende heat står det da også lysende klart for enhver at Linnemann Motorsport er træt af sekundære placeringer, og derfor snupper Ulrik også her en heatsejr, hvilket udløser pole position til semifinalen. Igen lader den unge himmerlænding bide fra sig, og da starten er gået ser han sig ikke tilbage. Endnu en sejr er en realitet, og hermed udløses pole position til finalen.

Nu lugter der lidt af succes, og selvom vi er dybt forankrede jyder tør vi godt smile lidt ekstra lige nu – udtaler teamchef Jørgen Linnemann. Men af erfaring ved vi jo også at ikke engang målflaget i finalen er garanti for udfaldet af weekenden, men lad os nu håbe at tingene skal afgøres på banen den her gang, det er sgu vores tur til den store pokal.

Om det de skarpe ord fra Jørgen Linnemann gjorde forskellen vides ikke, men et er sikkert, Ulrik Linnemann kørte over den hvide streg i Tyskland som den første, og sikrede sig dermed 30 point til mesterskabs kontoen, hvilket gør at han på nuværende tidspunkt har byttet den 7. plads han besad inden løbet i Tyskland til en plads som nummer 3 i den samlede EM stilling.


(Foto: Johnny Loix)

Jeg er helt vildt tilfreds, helt vildt – det har bare været en fed weekend. Om to uger tager vi til Sverige, op til min nordiske hjemmebane, og der skal de stå tidligt op for at tage sejren fra mig. Höljes har altid været en bane der har passet godt til mig, og jeg har været sulten efter at komme tilbage og få en sejr siden vi måtte udgå deroppe sidste år. Nu går turen hjem til løvens hule hvor bilen skal have lidt kærlighed inden det går løs i Sverige om to uger.

- Linnemann Motorsport / KCJ FOTO


Læs mere om:
  • Ulrik Linnemann
  • Linnemann Motorsport
  •