Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

MC-Basen Super Challenge

Ny energi til næste runde af Zenergy Super Challenge

Super
Challenge 

19/06/15 

MC-Basen Super ChallengeAnden runde af den nye road racing-serie køres på Ring Djursland
Der er ny energi på vej til deltagerne i Zenergy Super Challenge. Kørerne i det nyeste road racing-mesterskab tog hul på kampen om årets mesterskaber i starten af maj på Ring Djursland, og det er netop den bane, de vender tilbage til i weekenden, hvor årets anden afdeling skal køres.
 

Lørdag eftermiddag køres det første af weekendens tre løb. Og søndag eftermiddag køres de to næste. Og der bliver kamp.

Sidste gang stod kampen blandt SuperBike-kørerne mellem Simon Tirsgaard, Horsens, og René Prang, Kjellerup. På sin BMW S 1000RR vandt Simon Tirsgaard begge de løb, som blev afviklet, men hver eneste gang det med René Prang på sin amerikanske EBR-cykel lige i hælene på sig. Måske bliver næste runde af Zenergy Super Challenge løbsweekenden, hvor veteranen Prang får sin første sejr i amerikansk regi?

En kører, som ser frem til løbet på Ring Djursland, er John Høj, Hornslet.


John Høj kæmpede med det våde underlag ved premieren i Zenergy Super Challenge. Nu håber han på tørvejr til weekenden på Ring Djursland.
(Foto: Morten Alstrup)

Da premieren i Zenergy Super Challenge blev kørt, skete det på en fugtig bane, og det er ikke just, den tidligere Super Sport-Danmarksmesters favorit. Men han kom igennem med en tredje – og en førsteplads, og nu jagter han så fuldt hus i Zenergy Super Challenge.

Zenergy Super Challenge afvikles på Ring Djursland sammen med bilklasserne Danish Supertourisme Turisme Turbo, OK Mobil 1 Legend Car Cup, Formel Ford, Yokoham 1600 Challenge, Yokohama Super Cup og Syver Race Cup.

Driftsforeningen Padborg Park

Morten Alstrup


Læs mere om:
  • Ring Djursland
  • 21/06/15 - Ring Djursland - Super Challenge
  •