Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

Danish Supertourisme Turbo

Kevin Rossel inden midsommerløbet : Jeg er klar!

Danish
Supertourisme
Turbo 

17/06/15 

Efter en vanvittig spændende weekend og en helt igennem godkendt præstation på Spa-banen er Kevin Rossel i fuld gang med opladningen til næste weekends midsommerløb i Danish Supertourisme. Det foregår på Ring Djursland søndag den 21. juni.
 

Selv om podieplaceringen glippede med afkørslen i Eau Rougesvinget i finalen, så kom der godt med point ind på kontoen. 54 point for at være helt nøjagtigt. Det betyder et avancement fra 11. pladsen til nu en samlet 9. plads.


Der bliver virkelig slagsmål om pointene på Ring Djursland. Målsætningen for Kevin Rossel er ændret fra top 8 til top 5, når den sidste afdeling er kørt i oktober.

”Efter en weekend på Spa og en weekend hvor du og store dele af Danmark har fulgt Le Mans løbet, bliver det så ikke et antiklimaks at køre på Ring Djursland ?

Nej, lyder det meget bestemt fra Kevin Rossel. Ring Djursland er en fantastisk bane. Den er kuperet, utrolig publikumsvenlig og arrangørerne gør et fantastisk flot job med løbsafviklingen.
Og for første gang i min tid i Danish Supertourisme skal vi køre på en bane, hvor jeg har kørt før.
Jeg har allerede nu en god mavefornemmelse, at jeg er optimist inden weekenden, smiler Kevin Rossel.

Vil du ændre dit taktiske oplæg til løbene efter at de 3 første afdelinger er kørt.?

I motorsport et det sejre der tæller. Og jeg går efter sejren hver gang. Men jeg vil nok forsøge at være lidt mere tålmodig og holde en anelse mere øje med konkurrenterne. I den samlede stilling er den kun 31 point op til Kurt Thiim på 5. pladsen. Det er ganske enkelt blevet min nye målsætning at slutte i top 5.

Bent Christensen


Læs mere om:
  • Kevin Rossel
  • Ring Djursland
  • 21/06/15 - Ring Djursland - Danish Supertourisme Turbo
  •