Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

Le Mans

Le Mans - 6. time

Le Mans 
13/06/15 

Le MansI begyndelsen af denne time har vi Audi R18 #09 tilbage i front, det er den hurtige Felipe Albuquerque som sidder i bilen og han følges tæt af Porsche 919 #17. Det kunne virke som om at der er blevet lidt færre af de helt vilde satsninger, men farten er stadig høj i alle klasserne og der køres tæt ræs.
 

I LMP1 fronten lå Audi R18 #09 længe i front, men imod slutningen af denne time skiftede føringen tilbage til Porsche 919 #17 med Mark Webber i bilen. Det er tæt løb i toppen.

Toyota #1 pittede med en skadet front der skulle udbedres og faldt tilbage til en niende plads.

Michael Christensen kom ud af Porsche #91 efter sin første tørn i det legendariske Le Mans løb, han virkede både glad og tilfreds efter sin første indsats i det hårde løb. Han blev afløst af Jörg Bergmeister som kører ud og fortsætter kørestilen, nu ligger teamet på fjerdepladsen i GTE Pro.

Danskerbilen kører hurtigt, det er stadig Marco Sørensen der kører bilen og han ligger på syvende pladsen i GTE Pro klassen. Der er stor optimisme til trods for deres tidligere setback fra førerpositionen.

Vores øvrige danske kørere ligger efter seks timers kørsel placeret således:

David Heinemeier Hansson's har overladt bilen til Ryan Dalziel og de er faldet tilbage på syttendepladsen i LMP2 klassen.

Michael Christensen's Porsche #91 køres af Jörg Bergmeister og de ligger på en flot fjerdeplads.

Kristian Poulsen's #50 Chevrolet Corvette C7R køres af makkeren Paolo Ruberti og bilen ligger stadig på 12. pladsen i GTE Am klassen.

I slutningen af den sjette time er de førende:

LMP1 #17 Porsche 919 Hybrid - Mark Webber
LMP2 #47 Oreca 05 - Nissan - Matthew Howson
GTE Pro #99 Aston Martin Vantage V8 - Fernando Rees
GTE Am #98 Aston Martin Vantage V8 - Pedro Lamy

Henrik Bess

Læs mere om:
  • Le Mans
  • 14/06/15 - Le Mans - Le Mans
  •