Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

Classic Race Aarhus

Thorkild Thyrring deltager i Classic Race Aarhus

Classic Race
Aarhus 

11/05/15 

CRAAi Youngtimer klassen
Graabæk Race Cars og Thorkild Thyrring har lavet en aftale om at den kendte racerkører, skal deltage i Classic Race Aarhus. Det bliver i en af teamets Skoda Octavia 1,8 T biler den erfarne racerkører vil stille til start.
 

Aftalen med teamet blev lavet for kort tid siden og begge parter glæder sig til weekenden i de smukke omgivelser.


Det bliver denne bil Thorkild Thyrring skal køre i CRAA
(Foto: Motorsporten.dk)

”Thorkild vil være i teamteltet i weekenden og de kørere som har lejet mine andre biler vil have mulighed for at trække på hans store erfaring fra motorsport. Jeg kan måske selv lære et eller andet” fortæller Keld Graabæk grinene.

Der bliver travlt i racerteltet om små 14 dage. Udover den Skoda Octavia 1,8T som Thorkild skal køre i, skal teamet også passe og servicere to Ford Lotus Cortina’er, en BMW og en Mustang som skal deltage i DTC.

”Ja vi får lidt at se til” siger Keld Graabæk og fortæller at han faktisk har en Skoda 1,8T og en Audi A3T som endnu ikke er udlejet endnu.

”Det er rigtigt at jeg har to biler mere klar til kamp, så hvis der en der vil deltage i Classic Race Aarhus og samtidig vil prøve at være teamkollega med en erfaren kører som Thorkild, så kan de nå det endnu” fortæller Keld Graabæk.

Graabæk Race Cars


Læs mere om:
  • Keld Graabæk
  • Thorkild Thyrring
  • Mindeparken (Gadeløb)
  •