Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser
ASETEK SIMSPORTS

Danish Supertourisme Turbo

Det bliver en weekend uden nerver på

Danish
Supertourisme
Turbo 

08/05/15 

Da første afdeling af Danish Supertourisme Turbo blev afviklet, havde Frederik Nymark sommerfugle i maven. Det var første gang han skulle køre løb i den nye klasse med nye konkurrenter. Sådan bliver ikke i weekenden på Ring Djursland.
 

Efter premiereløbet på Padborg Park, har den unge Frederik Nymark brugt tid med motorsports coach Tommy Schröter, hvor de har arbejdet med Frederiks fokus inden og under løb.


Nymark Racing er klar til Ring Djursland.
(Foto: Motorsporten.dk)

”Jeg skal passe mit arbejde og min træning. Samtidig vil jeg gerne bruge lidt tid med min dejlige kæreste, så Tommy Schöter har hjulpet mig til at kunne bevare mit fokus under løbsweekenden. Min hverdag er temmelig travl, men nu har jeg fået nogle gode værktøjer som kan hjælpe mig.” fortæller Frederik Nymark.


I weekenden skal Frederik lære at bruge bilen optimalt.
(Foto: Motorsporten.dk)

Nymark Racing's mekanikerne fandt efter løbet på Padborg Park en fejljustering, som de havde fået lavet midt midt på søndagen. Den har teamet nu fået rettet. Der var også et par andre ting, som man har justeret efter den første løbsweekend. Det betyder at Nymark føler sig klar til weekenden.

”Jeg syntes Ring Djursland er en rigtig sjov bane. Jeg glæder mig vildt meget til at komme i gang med weekenden. Jeg kender banen o jeg er ikke nervøs mere, så det bliver en weekend hvor jeg skal lære mere om bilen og gøre det så godt jeg kan” slutter Frederik Nymark.

Nymark Racing glæder sig til løbet på Ring Djursland. De glæder sig også til at se sponsorer, gæster og venner til en dejlig løbsweekend.

Nymark Racing
nymarkracing@gmail.com

Selch

Læs mere om:
  • Frederik Nymark
  • Nymark Racing
  • Ring Djursland
  • 10/05/15 - Ring Djursland - Danish Supertourisme Turbo
  •      ASETEK SIMSPORTS