Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

Danish Supertourisme Turbo

Kevin Rossel er super optimist inden Ring Djursland

Danish
Supertourisme
Turbo 

05/05/15 

Om mindre end en uge går det løs på Ring Djursland med 2. afdeling af Supertourisme Turbo. Pausen på 3 uger siden debutløbet har været ”mega” lang for den 20 årige Kevin Rossel, der brænder efter en ny runde i det stjernespækkede selskab.
 

”Jeg glæder mig virkelig til løbet på Ring Djursland. Jeg føler, at jeg nu helt kan smide debutantnerverne og virkelig koncentrere mig om at få scoret point,” fortæller Kevin Rossel, der havde et aldeles begivenhedsrigt debutløb. Han prøvede at føre løbet med hele flokken af stjerner i halen på ham, han prøvede at udgå med røg og kvalmende os i hele bilen inden han sluttede med at sætte banerekord. Selv indrømmer han, at det måske var lidt mere dramatisk end han havde forestillet sig.
”Men det betyder også at jeg har fået en masse erfaring fra dag 1. Det var virkelig rart at få en fornemmelse af, hvor jeg står i forhold til konkurrenterne,” smiler den unge racerkører.


Kevin Rossel er super optimist inden 2. afdeling af Dansk Supertourisme på Ring Djursland den kommende weekend 9-10 maj

”Jeg fik et fantastisk indtryk af teamet. Samtidig skulle jeg også lige vænne mig til al virakken, der er om Supertourisme løbene. Kontakten med presse, tilskuere og kolleger er markant anderledes end i karting sporten. Det påvirker selvsagt koncentrationen, men er også med til at sætte mig virkelig op. Alt det er jeg nu langt bedre forberedt på til næste afdeling, selv om jeg nok stadig har en del at lære,” fortsætter Kevin Rossel.

Specielt bliver det spændende at udfordre Ring Djursland. Det er en bane jeg heller aldrig har prøvet at køre på før. Den er meget kuperet og kræver efter sigende virkelig is i maven. Som et led i mine forberedelser går jeg i denne uge i gang med simulatortræning, for på den måde at få et forhåndsindtryk af banen. Det er mit helt klare mål i denne weekend at komme på podiet. Det ville være skønt at få en pokal med hjem, slutter Kevin Rossel, der ser det som et absolut realistisk mål.

Det lykkedes Kevin Rossel at sætte banerekord på Padborg Park i åbningsløbet. Nu er målet en podieplacering på Ring Djursland den kommende weekend.

www.kevinrossel.dk
Bent Christensen


Læs mere om:
  • Kevin Rossel
  • Ring Djursland
  • 10/05/15 - Ring Djursland - Danish Supertourisme Turbo
  •