Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

Danish Thundersport Championship

God start for DTC-debutant

DTC 
01/05/15 

DTC - Danish Thundersport ChampionshipLars Mogensen, Silkeborg, kører sin første sæson i DTC for Team AD-Racing – FLEXLEASE.nu. Den tidligere Legend Car-mester sikrede sig solide placeringer ved den første afdeling på FDM Jyllandsringen og er nu nummer to i den samlede stilling i Automester Cup'en.
 

Lars Mogensen har har i fire sæsoner været en markant profil i Legend Car-serien. Nu har han med sit talent bevist at han er klar til at kæmpe med i kongeklassen DTC. I årets første afdeling sikrede han sig fine resultater midt i feltet selvom det hele var nyt for ham.


Lars Mogensen i sin Dodge med nr. 12 kæmpede med om pointene og er nu samlet nummer to i Automester Cup'en
(Foto: Stefan Mehl-Ludvigsen)

"Det var sjovt og spændende at køre i DTC. Det er noget helt andet end det jeg tidligere har prøvet. Jeg har fået blod på tanden og er vild med den hårde konkurrence der er i feltet," siger Lars Mogensen, der sikrede sig en 13. plads, en 12. plads og en 15. plads i de tre heat, der bliver kørt i en DTC-weekend.


Lars Mogensen
(Foto: Stefan Mehl-Ludvigsen)

"Målet er at slutte i top tre i Automester Cup'en og efter denne weekend har jeg vist, at jeg kan være med," siger Lars Mogensen og henviser til at han er nummer to i den samlede stilling i Cup'en.

"Jeg kører efter placeringer i Cup'en, så mine resultater midt i feltet er jeg og teamet fuldt ud tilfredse med," siger han.

Team AD-Racing – FLEXLEASE.nu

Jakob Schultz


Læs mere om:
  • Lars Mogensen
  • Jyllandsringen
  • 26/04/15 - Jyllandsringen - DTC
  •