Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

Yokohama SuperCup

Jakob Borum fik en OK sæsonstart

Yokohama
SuperCup 

30/04/15 
Yokohama

Åbningsløbet blev samlet set en god weekend for Jakob Borum og hans Honda Integra. En af de vigtigste succeser var, at teknikken fungere upåklageligt hele weekenden, og det skulle det gerne blive ved med. At det så samtidig lykkedes at køre en 2. plads hjem i heat 2, og samtidig sætte hurtigste omgangstid i heatet, gør det til en sportslig absolut godkendt weekend.
 

Heat 1 blev kørt på en våd bane lørdag eftermiddag, og det kunne være gået bedre. Lige indtil det sidste var der tvivl om man skulle vælge slicks eller regndæk, og det betød at Jakob endt med at køre ud på regndæk, men med undervognen i tørvejrssetup, absolut ikke optimalt. Det blev til noget godt og seværdig race, hvor der kæmpet tæt med bl.a. Bjarne Jensen i Polo, og Tino Vang Jørgensen i Toyota Corolla, og det endte med en 6. plads.

Startposition til heat 2 var dermed som 3’er, og denne blev efter rigtig flot og spændende race med Mikkel B. Johnson og Kim Lund Johansen vekslet til en 2. plads.


Jakob Borum er tilfreds med weekenden
(Foto: Keld Dohm)

Heat 3 blev ikke mindre spændende, og der blev ivrigt byttet pladser ned igennem hele feltet. Desværre endte heatet for Jakob med et sammenstød med en kollega for enden af langsiden. Det betød et bøjet forhjulsophæng, og Jakob måtte udgå, en lidt ærgerlig afslutning på en ellers god weekend.

I forbindelse med åbningsløbet på Jyllandsringen, var der åbnet mulighed for sponsorkørsel til allersidst på dagen søndag, og denne mulighed udnyttede teamet. Det betød at mekanikkerne hurtigt måtte i gang med at få bilen køreklar efter sammenstødet, og det lykkedes fuldt ud. I med et ekstra racersæde, og så var der ellers highspeed tur til både sponsorer og teammedlemmer. En absolut succes, og en rigtig god mulighed for at opleve hvor stærkt det egentlig går derude på banen.


Sponsorkørsel søndag eftermiddag var en stor succes - her er det en af de yngre gæster der gør sig klar til en stor oplevelse
(Foto: Keld Dohm)

Næste gang Jakob Borum skal i aktion med Honda’en bliver særdeles spændende, det bliver nemlig på den flotte og meget fine bane Rudskogen Motorcenter i det sydnorske.

Honda ProRacing
www.proracing.dk

Keld O. Dohm


Læs mere om:
  • Jakob Borum
  • Jyllandsringen
  • 26/04/15 - Jyllandsringen - Yokohama SuperCup
  •  
     

    Yokohama SuperCup nyhederne på Motorsporten.dk er sponsoreret af: