Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

Danish Thundersport Championship

Succes for Kasper H. Jensen i DTC-åbningsløbet

DTC 
28/04/15 

DTC - Danish Thundersport ChampionshipÅrets første afdeling blev en succes for Kasper H. Jensen og resten af Team AD-Racing – FLEXLEASE.nu. En fjerdeplads, en andenplads og en femteplads blev resultatet for DTC-debutanten.
 

Med årets første afdeling af DTC skudt i gang i den forgange weekend, er sæsonen i dansk motorsports topklasse også begyndt for det DTC-debuterende Team AD-Racing – FLEXLEASE.nu.

Og det blev en stærk start på sæsonen for især den ene af teamets tre kørere, Kasper H. Jensen, Hinnerup.


Kasper H. Jensen i sin Dodge nr. 6 fik en fornem start på DTC-sæsonen 2015 på FDM Jyllandsringen

Kasper H. Jensen er, udover et enkelt løb i DTC sidste år, debutant i DTC-sammenhæng. Men den manglende erfaring i det tætte felt af topkørere skulle ikke blive noget problem for ham. I det første kvalifikationsløb udnyttede Kasper H. Jensen en kaotisk start og fik kørt sig fra 13. pladsen og frem på femtepladsen inden første sving. Han tog endnu en placering og kørte i mål og sikrede sig fjerdepladsen.

Tæt kamp om sejren
heat 2 strøg han først frem på andenpladsen, hvor han fik overtaget føringen af løbet med en udbremsning af Sebastian Aarvik. To omgange før det ternede flag kom der safety car og i en hård kamp om føringen måtte Kasper H. Jensen se sig udbremset af Mikkel C. Johansen, der vandt løbet. I tredje heat sluttede Kasper på femtepladsen.

”Det har været en rigtig god weekend og jeg og teamet er tilfredse. Det gik over alt forventning og det var en fornøjelse at køre med i feltet. Der bliver kæmpet hårdt og der bliver kørt tæt. Teamet gjorde et stort stykke arbejde, bilen fungerede og jeg er meget tilfreds med resultatet,” siger Kasper H. Jensen, der selvfølgelig ærgrer sig over at han ikke tog sejren i 2. heat.

”Ja, det var godt nok ærgerligt. Jeg lå jo til at vinde, men den safety car periode betød at feltet blev samlet og så blev jeg udbremset. Alt i alt er det stadig rigtig godt med en 2. plads og en 4. Plads i den første afdeling,” siger Kasper H. Jensen.


Kasper H. Jensen i sin Dodge nr. 6 fik en fornem start på DTC-sæsonen 2015 på FDM Jyllandsringen

Teamets to andre kørere, Lars Mogensen og Henrik Ziegler, sluttede henholdsvis på en 13. plads og en 16. plads i 1. heat. I 2. heat sluttede Lars Mogensen på 12. Pladsen, mens Ziegler ikke kom til start pga. en defekt drivaksel. I sidste heat slutter Lars Mogensen på 15. pladsen med Ziegler lige bagefter.

Kasper H. Jensen er efter 1. afdeling nr. 4 i DTC-mesterskabet, mens Lars Mogensen ligger nr. 15 og Henrik Ziegler er nr. 21.

Team AD-Racing – FLEXLEASE.nu
www.ad-racing.dk


Læs mere om:
  • Kasper H. Jensen
  • Jyllandsringen
  • 26/04/15 - Jyllandsringen - DTC
  •