Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

Yokohama SuperCup

Kim Lund Johansen tager debutsejr

Yokohama
SuperCup 

28/04/15 
Yokohama

Lørdag og søndag markerede starten på sæsonen for Madbull Racing og Kim Lund Johansen. Den silkeborgensiske kører er i år til start i Yokohama SuperCup, i en Seat Leon Supercopa, som sidste år vandt klassen. I år er bilen dog gjort 60 kg. Tungere, for at kompensere for DSG gearkassen.
 

”Den er tung som en lastbil, men den kører bare godt” Siger Kim Lund Johansen med et smil på læben, inden lørdagens heat på hjemmebanen FDM Jyllandsringen. ”Desuden så har vi vist lidt revanche at tage med det der Seat” fortsætter han.

Det skulle vise sig at blive sådan. Det lykkedes nemlig teamet lørdag, i klassens 1. heat at køre en 2. plads hjem til stor glæde for teamet og flere lokale sponsorer.


Kim Lund Johansen

Reglementet i Yokohama SuperCup foreskriver, at feltets første 8 biler vendes fra heat 1 til 2. heat, hvilket betød, at Kim havde startplacering 7 til 2. heat, som foregik søndag formiddag. Det lykkedes, at komme op på en førsteplads, som dog kun holdte indtil et møde med curben, som forårsagede en ødelagt bærekugle.

Det var derfor fra en startposition som nummer 11 at Madbull Racing skulle finde farten, da dagens sidste heat skulle køres. Mere perfekt kunne det næsten ikke være gjort. Den kawasakigrønne Seat manglede ikke fart, og allerede på første omgang havde Kim Lund Johansen taget 4 placeringer.


Kim Lund Johansen

Ved løbets afslutning kunne teamet se sig hjemme øverst på sejrsskamlen, med flotte overhalinger under hele løbet og ovenikøbet med bedste omgangstid.

Madbull Racing
Gitte Johansen


Læs mere om:
  • Kim Lund Johansen
  • Madbull Racing
  • Jyllandsringen
  • 26/04/15 - Jyllandsringen - Yokohama SuperCup
  •  
     

    Yokohama SuperCup nyhederne på Motorsporten.dk er sponsoreret af: