Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

ADAC GT Masters

Bentley får første sejr i debutsæson i ADAC GT Masters

ADAC GT
Masters 

27/04/15 

Spændende kampe og nervepirrende trevejs kampe mellem Corvette, Bentley og Mercedes-Benz: Mere end 20.000 tilskuere overværede i weekenden sæson-starten på ADAC GT Masters i Oschersleben at serien fik en ny vinder. I et hårdt løb, sejrede tyske Luca Stolz og hollandske Jeroen Bleekemolen (Bentley Team HTP) og fejrede i debut-weekenden for Bentley Continental i ADAC GT Masters, den første sejr til den britiske coupe.
 

Som i den første runde der blev kørt lørdag, besatte Mercedes-Benz SLS AMG kørt af Sebastian Asch og Luca Ludwig fra Team Zakspeed og Hari Proczyk og svenske Andreas Simonsen (HP Racing), henholdsvis anden og tredje pladserne.


Den vindende Bentley
(Foto: Natascha Theisen, Media Office Theisen)

Spænding og drama var garanteret fra starten, indtil den sidste omgang af løbet, ved anden runde af ADAC GT Masters denne søndag. Efter starten udkæmpedes der en duel mellem polemanden Bleekemolen i Bentley og Ludwig i Mercedes-Benz om førsteretten til vejen gennem det første sving, mens Daniel Keilwitz (Callaway) i sin Corvette grinende som tredjemand, og kørte forbi Bentley og Mercedes-Benz, og kunne lægge sig i spidsen. Men forfølgerne gav ikke op så let, og i en spændende tre-vejs kamp, ​​fortsatte gennem anden halvdel af løbet efter førerskiftet, med uformindsket styrke. Indtil kort før slutningen af ​​løbet forsvarede Daniel Keilwitz's holdkammerat, Andreas Wirth, en tilsyneladende sikker Corvette sejr, foran Lucas stolthed i Bentley. Men Corvetten måtte med fire omgange tilbage af ​​løbet, udgå med en ødelagt gearkasse, overtog Stolz føringen og kunne dermed sikre sig den første Bentley sejr i ADAC GT Masters. Udover at Bentley kunne fejre deres første succes i ADAC GT Masters, fik også Stolz og Bleekemolen lov til at juble over deres egen første sejr.


Sebastian Asch / Luca Ludwig
(Foto: Natascha Theisen, Media Office Theisen)

Det var ikke kun Bentley der profitterede af Corvette duoen sene exit. Også Harald Proczyk og svenske Andreas Simonsen, kunne gentage deres placering fra weekendens første løb og sætte dere HP Racing Team Mercedes-Benz på tredjepladsen. Vinderen af lørdagens løb, Christian Engelhart og Klaus Bachler (Schütz Motorsport) kørte et godt løb med perfekt pit taktik og fører efter en fjerdepladsen søndagens løb i ungdoms mesterskabet.


(Foto: Natascha Theisen, Media Office Theisen)

Nicki Thiim og Jordan Lee Pepper (Team C. Abt Racing) sluttede løbet på en skuffende 16. plads. Kort før slutningen, havde Jordan Lee Pepper kørt bilen ud i gruset, og de var var chanceløse i forhold til at hente point.


Andreas Simonsen fik endnu en tredjeplads
(Foto: Natascha Theisen, Media Office Theisen)

Natascha Theisen
Media Office Theisen

Læs mere om:
  • Oschersleben
  • 26/04/15 - Oschersleben - ADAC GT Masters
  •