Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

Danish Thundersport Championship

Dennis Lind vandt dramatisk DTC-premiere

DTC 
26/04/15 

DTC - Danish Thundersport ChampionshipStorfavoritterne Bremer, Elgaard og Magnussen var alle uheldige
Var 2014 en sæson uden de helt store successer for Dennis Lind, Roskilde, så tegner dette års sæson bestemt til at være det. 2013-mesteren er vendt tilbage til AutoMester Danish Thundersport Championship, hvor han på FDM Jyllandsringen vandt finalen, og sammen en sejr og en fjerdeplads i de to forudgående kvalifikationsheat bragte det ham frem på førstepladsen i mesterskabet foran Mikkel C. Johansen, Slagelse, der også tog en sejr i et kvalifikationsheat.
 

Grundlaget for sin gode racersøndag lagde Dennis Lind under lørdagens tidtagning, som han vandt, og han kunne derfor føre feltet an ind i første sving i det første sving i det første kvalifikationsheat.


Her blev søndagens DTC-afdeling i realiteten afgjort. Dennis Lind (60) er smuttet i front, mens Casper Elgaard (5), Ronnie Bremer (10) og Jan Magnussen (23) er på vej ud af
(Foto: CN Photo)

Netop dette sving skulle blive til et Waterloo for tre andre af favoritterne, for da støvet havde lagt sig, holdt Ronnie Bremer, Hvidovre, Casper Elgaard, Risskov, og Jan Magnussen, Roskilde, bomstille og kom ikke videre i dette heat. Siden måtte de bruge såvel andet kvalifikationsheat som finalen på at køre sig op i rækkerne, men ingen kom på podiet. Selv om der blev indsat safety car, var der ingen, som var i stand til at true Dennis Lind i dette heat.

I andet heat fik Dennis Lind kørt sig frem fra en ottende- til en fjerdeplads, men det var helt andre kørere som dominerede begivenhederne.
På anden omgang kom det nye navn Kasper H. Jensen, Hinnerup, i front og fik opbygget et forspring, som desværre forsvandt efter en safety car-periode. Dette gav Mikkel C. Johansen mulighed for at komme op, og ved starten af sidste omgang lavede han en overhaling og tog sin første sejr i år.

Da finalen startede, stod kampen mellem Mikkel C. Johansen og Dennis Lind, og kampen var så tæt, at de på et tidspunkt ramte hinanden. Begge fik en strafbane for usportslige kørsel, og så befandt Marius Nakken, Norge, sig pludselig på førstepladsen. Ham lykkedes det dog Dennis Lind at køre ind og passere, men normanden holdt derimod andenpladsen til mål foran Mikkel C. Johansen.

Næste afdeling af AutoMester DTC køres den 22.-24. maj i forbindelse med Classic Race Aarhus.

Morten Alstrup


Læs mere om:
  • Jyllandsringen
  • 26/04/15 - Jyllandsringen - DTC
  •