Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

Danish Thundersport Championship

Dennis Lind: ”Det er et hårdt mesterskab i år”

DTC 
23/04/15 

DTC - Danish Thundersport Championship2013-mesteren vender tilbage i AutoMester DTC-serien
Udover en enkelt gæsteoptræden sidste efterår har Dennis Lind, Roskilde, ikke været til start i AutoMester DTC-serien, siden han i 2013 noterede sig for karrierens største triumf, da han vandt mesterskabet. Men nu er han tilbage. I weekenden skal han køre for Demetra by Massive Motorsport i den populære løbsserie.
 

”Det bliver rigtig dejligt at vende at vende tilbage, men det er et hårdt mesterskab i år. Vi har rigtig mange gode kørere med,” siger Dennis Lind.


Dennis Lind er klar til at checke ind. Og køre med om sejren i AutoMester DTC

Efter sin DTC-titel i 2013 var det udlandet, Dennis Lind havde fokus på i den forgangne sæson. Noget fuldt program havde han ikke.

”Det blev ikke til særlig megen køretid som så, men jeg kørte rigtig meget race. Det var lidt on and off hele tiden, for jeg vidste ikke, om jeg kom ud at køre i løbet af året, så jeg er meget glad for at komme tilbage på fuld tid i DTC,” siger Dennis Lind, som dog ikke føler sig rusten.

”Jeg synes, at jeg var rimelig skarp til de race, jeg var med til sidste år – også uden træning - så jeg føler, at jeg er i god form.”

Dennis Lind føler sig klar til et nyt angreb på titlen i AutoMester Danish Thundersport Championship. Og han har allerede fokus på, hvor den værste modstand kommer fra.

”Der er jo et par kørere som Jan Magnussen, Casper Elgaard og Ronnie Bremer. Dem tror jeg bliver de stærkeste modstandere,” siger han.

AutoMester Danish Thundersport Championship
FDM-DTC Motorsport A/S

Morten Alstrup


Læs mere om:
  • Dennis Lind
  • Jyllandsringen
  • 26/04/15 - Jyllandsringen - DTC
  •