Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

Yokohama SuperCup

Lasse M. Sørensen klar med ny bil til Super Cuppen

Yokohama
SuperCup 

23/04/15 
Yokohama

Den unge Hammelkører skal køre Opel Astra OPC i den populære klasse
Han kender Yokohama Super Cuppen fra sin debutsæson sidste år, men det bliver alligevel en ny udfordring, som Lasse M. Sørensen står overfor, når han skal køre årets første DM-løb i weekenden. Foran et stort publikum på FDM Jyllandsringen og endnu flere tv-seere, da TV2 Sport sender live fra løbet.
 

”I den første løbsweekend går det meget ud på at finde ud af, hvor vi ligger i forhold til de andre. Bilen er forhåbentlig konkurrencedygtig til at vinde – helst et heat på Jyllandsringen – men ellers skulle jeg gerne komme i top fem,” siger Lasse M. Sørensen, som har testet bilen både i Spanien og herhjemme.


Lasse M. Sørensen skal køre Opel Astra OPC i den populære klasse

”Jeg oplever bilen som rigtig god – den er klart bedre end den, jeg kørte med sidste år. Den kører generelt meget bedre, og så er den forhåbentlig også mere pålidelig.”

Den hvide, sorte og gule Opel Astra OPC er den første af sin slags på de danske racerbaner, hvor Lasse M. Sørensen skal i kamp med en række rivaler med andre specialbyggede biler. Men netop denne her Opel er bygget op med hjælp fra en række tyske Opel-eksperter.

”Den styrer meget bedre på baggrund af den måde, bilen er bygget op på. Styretøjet fungerer ordentligt, og vi kan justere mange flere ting på bilen, så vi har et godt udgangspunkt,” siger Lasse M. Sørensen.

Den unge kører fra Hammel skal i Yokohama Super Cuppen kæmpe tre gange i løbet af weekenden. Første gang lørdag klokken 16.10. Anden gang søndag klokken 10.40 og tredje gang klokken 14.45 – et løb, som sendes live på TV2 Sport.

Jan Sørensen


Læs mere om:
  • Lasse M. Sørensen
  • Jyllandsringen
  • 26/04/15 - Jyllandsringen - Yokohama SuperCup
  •  
     

    Yokohama SuperCup nyhederne på Motorsporten.dk er sponsoreret af: