Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

DM i Rally

Gul Volvo melder klar

DM Rally 
24/04/15 

Søren og Erik Bøgeskov i den potente Volvo 240 Turbo melder alt klar til den kommende weekends Rally Sønderjylland i Aabenraa.
 

Teamet har allerede kørt 2 testløb i år. Den seneste blev kørt i forrige weekend i forbindelse med rallysprintet i Ans og hvor der om formiddagen var arrangeret en rigtig fin rallytest på vejene omkring den lille by Borre. Og både bil og mandskab viste gode takter efter den lange vinterpause.


Fra rallytesten ved Ans
(Foto: Allan Post)

”Det er helt forrygende som bilen kører” udtaler Søren. ”Tiden i første gennemkørsel var ikke rigtig noget at skrive hjem om. Selve hastighedsprøven var bare helt suveræn med masser udfordringer til både bil og mandskab, men dækvalget viste sig at være lidt af en skuffelse. Så vi kørte tilbage til servicepladsen og fik monteret nogle andre dæk på, og så blev tiderne langt bedre. Især sammenlignet med de andre kører, som vi skal køre fra i det historiske mesterskab i år, men så sandelig også generelt for samtlige deltagere” siger Søren med et smil på læben.

Og der er ikke sket de store ændringer på bilen siden sidste år. ”Jeg har stort set kunnet nøjes med at skiftet olien på motoren, fået turboen tjekket hos en specialist og ellers bare monteret 4 nye dæk” lyder det fra Søren.

Hele teamet bag Bøgeskov Motorsport ser frem til det går løs i weekenden. Hastighedsprøverne ser meget udfordrende ud, med masser sving, toppe og lidt grus og det er noget Søren og Erik kan lide. Heldigvis er der også strækningerne, som passer særdeles godt til den kraftfulde Volvo, så den rigtigt kan vise sit værd.

”Vi glæder også til det hyggelige samvær, som plejer at være en stor del af turneringen i minirallysyd” lyder det fra Søren.

Bøgeskov Motorsport


Læs mere om:
  • Aabenraa
  • 25/04/15 - Aabenraa - DM Rally
  •  
     

    DM i Rally nyhederne på Motorsporten.dk er sponsoreret af: