Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

Ginetta Junior

Høj indlæringskurve for Patrik Matthiesen

Ginetta Junior 
20/04/15 

Når man laver ny banerekord under den officielle træning op til løbsweekenden, kan det vel ikke undgåes at jeg havde skruet forventningerne en hak op, men med en 13'er i kvalifikationen fik jeg et wake up call. Jeg kørte et fantastisk første heat fra 13. start position og over stregen som 5'er - til og med, med heatets hurtigste tid.
 

Skulle så i dag starte fra femte position, men hvor jeg for 2 uger siden kørte mine 2 heat fra spids, fik jeg min sag for i dag og fandt ud at at disse Ginetta Junior Drivers mener det alvorligt, de brugte savklinger, albuer og dem med buler foran også hofterne.

Fakta er.... jeg kom hel i gennem, umiddelbart som en skuffende 9'er, men med lidt efterrationalisering så fuldførte jeg alle omgange og har fået lidt mere hår under armhulerne.

Nu er det hjem til familien i 36 timer og tilbage for at teste på Thruxton...

Samlet placering:
- 3’ er i det generelle klassement
- Fører Rookie mesterskabet

Patrik Matthiesen

Patrik Matthiesen
Læs mere om:
  • Patrik Matthiesen
  • Donington Park
  • 19/04/15 - Donington Park - Ginetta Junior
  •